Serieåpning mellom St.Croix og Fredrikstad 2

1. periode:
Guttene fra St.Croix (+Linnea) starter friskt! Først målet går til Niklas Skår, og kampen gires opp. Begge lagene jobber godt og første periode ender 1-3 til Fredrikstad2

2. periode:
Kampen starter der vi slapp den i 1. periode. St.Croix jobber godt og får noen sjanser på mål. Dessverre scorer Fredrikstad 2 2 mål i det 4. minutt. Etter dette faller St.Croix ned i kjelleren. Motivasjonen forsvinner, og Fredrikstad 2 kan enkelt sette ball etter ball i nettet bak målvakten Simen. St.Croix fikk flere utvisninger, noe Fredrikstad 2 klarte å utnytte.  Denne perioden ender med 9 mål til Fredrikstad.
Stillingen er nå 2-12 til gjestene!

3. periode:
Dette er den perioden St.Croix viser styrke og lagånd! Piratene har nå klart å nullstille seg og klarer å finne mål flere ganger. I denne perioden er det mye som skjer! Her får Fredrikstad flere utvisninger og Marius klarer å holde hodet kaldt når han setter ballen på to straffer! Moralen er endelig tilbake hos piratene. Endelig jobber de knallsterkt for hverandre, noe som gir uttelling flere ganger!
Denne perioden ender 6-4 til St.Croix!