Seriestart for St.Croix Kvinner – Fredrikstad kvinner

1. periode:

Piratene er virkelig motivert til å gjøre en god figur og tråkker til i første duell. St.Croix gjør en god jobb, men etter 15 minutter får dessverre Fredrikstad straffe! Heldigvis så var keeper Kira Tjernås Jacobsen fokusert og beste spilleren. Hun redder straffen og perioden ender derfor 0-0.

2. periode:

Denne omgangen er begge lag gode! Det blir fyrt av skudd i begge ender, men her er det ingen av lagene som skyter forbi keeperne og inn i nettet. St.Croix gjør en kjempeprestasjon når det gjelder laginnsats! Damene fra St.Croix jobber veldig bra defensivt og støtter hverandre. Det hjelper selvfølgelig når piratene har sin kjære byssegutt Neville Pereira på benken, som holder den gode energien som smitter over på spillerne!
Denne perioden ender slik den første, 0-0

3. periode:

Det er tydelig å se at begge lagene i denne perioden ønsker å ta ledelsen, men det blir gjestene som øker ledelsen etter 5 minutter ut i perioden. Begge lagene får en utvisning hver, uten at noen klarer å utnytte dette. Kampen ender med 0-1 til Fredrikstad.

Banens beste: Kira Jacobsen