21/10-18 Fredrikstad 2 – St. Croix

21.10.2018. Fredrikstad2 – St.Croix 6-3(1-2)(2-0)(3-1)

1.periode:

Her var det full fart fra start og tøffe dueller i vantet. St.Croix får dagens første utvisning og rir greit unna det undertallsspillet. Når klokka nærmer seg syv minutter er det Simon som legger et pass over til Henrik som kommer opp på venstre siden. Henrik gjør ingen feil setter ballen i mål og 1-0 til Piratene. Fredrikstad hadde stablet et godt lag på beina og ville også være med å danse, etter halvspilt periode utligner de til 1-1. Etter 16 minutters spill er igjen St.Croix foran i målprotokollen. Stian legger et pass til Thøgers som smeller ballen i mål. Lagene går til pause med dette.

2.periode:

Nok en jevn periode hvor spillet bølger litt frem og tilbake uten de store sjansene. Det er Fredrikstad som finner mål igjen med den notoriske målskytten Steini. Spillet hardner til etter dette og først får Fredrikstad en utvisning for hardt spill, som ikke resulterer i noe mål. Deretter er det igjen St.Croix om må sette seg på utvisningsbenken. I overtall er det Fredrikstad som tar ledelsen 3-2 ved tidligere St.Croix spiller Martin Brevik.

3.periode:

Nå må piratene på måljakt og presser på for en utligning. Simon finner Markus foran kassa som kriger inn utligningen til 3-3. Bare minuttet etter er igjen Fredrikstad foran etter nok et mål av Martin Brevik. St.Croix jobber hardt for å vinne ball og pådrar seg igjen en utvisning for slag. Gutta holder unna dette undertallsspillet. Gutta kjemper på for en utligning. I det 55 minuttet går det skeis da Fredrikstad scorer to mål på under et minutt. Martin Brevik nok en gang og måltyven Steini sørger for 6-3 ledelse til Fredrikstad. Gutta presser på for redusering men det ebber ut med et surt tap i naboduellen mot Fredrikstad.

Neste kamp i Borgehallen onsdag 31.oktober da møter vi Øreåsen2. Kampstart kl 20.30.

BB: STIAN KARLSEN