kampref damer Øreåsen-St.croix damer 31/10.18

Så var det det klart for årets andre kamp, og det er Øreåsen som står på andre banehalvdelen denne gangen.

1 periode: som vanlig mot dette laget så er vi ganske like og kampen bølger frem og tilbake fra start, med sjangser i begge ender av banen men vi har god kontroll på vertene når de kommer. Vi er flinke til å presse dem ut på siden istedenfor og la de komme gjennom i midten som vi har latt de få lov til før. vi spiller slik vi jobber med på trning og bruker sidene og kommer da raskt i angrep, men vi må bli flinkere til å være foran mål og jobbe der. Vi går nok glipp av mål fordi vi ikke er kyniske og tøffere der.  Men etter 09,19 så lar vi de gå rett igjennom i midten og da får de satt sin første for dagen. Vi har flere farlige muligheter men får det ikke helt til foran deres mål. Så perioden eber ut og det står 1-0 til vertene til pause.

2 periode: vi er enige om at vi må presse dem høyere på banen og gi backene deres litt pess for vi er jo raskere enn dem og de er jo ikke de raskeste utpå der. Vi gjør det og da får vi tak i ballen og kommer oss raskt i angrep men igjen så er vi for dårlige foran målet. Men gleden har vi og etter at spillet har gått frem å tilbake så bryter vi på venstresiden v Marthe som stormer frem på siden og legger den videre til Elisabeth som kald og rolig finner Kristine som er konstant i bevegelse så sitter den endelig og det står 1-1 etter 13,08.

Det går ikke så lenge og det blir litt klabb og babb foran vårt mål og vi får nesten vispet den ut, men der sto det en spiller i hvitt som klasker til den og den ruller på en merkelig måte inn etter 15.15 og det står 2-1, noe som var mot spillets gang da vi presset på for mål. Dette står seg ut perioden, men dette var vår periode som vi fører men sliter med å få satt ballen i målet.

3.periode: Dette blir en periode som vi kjemper som løvinner men får ikke uttelling. Men vi er litt mere på enn dem , men det er de som får satt det eneste målet som kommer i denne perioden. Men vi har innsatsen og gleden så det kommer jenter. Syns vi gjør en god kamp, så den dagen vi får det til å løsne foran mål så blir dette bra.