31.10.2019 Hvaler – St.Croix 2

1 periode

Da var klare for nok en kamp en sen torsdag kveld i Hvalerhallen. Vi var alle klar over at dette kom til å bli sesongens tøffeste kamp. Vi går ut med et mål om å prøve å forsvare oss og ta de mulighetene som måtte komme. Vi forsvarer oss bra helt frem til det står 04.30 da kommer det første målet. 05.18 kommer mål nummer 2 etterfulgt av 12.02 og 19.25 så går Hvaler til pause med en 4-0 ledelse noe vi er fornøyde med for vi kunne at flere baller i nettet.

2 periode

Vi går ut med hevet hode etter jeg veldig bra første omgang. Vi skaper noen bra muligheter, men som vi fortsatt sliter med så klarer vi ikke å sett sjansene. Vi forsetter å forsvare oss helt frem til 08.33 da kommer mål nummer 5. Vi gir ikke opp og fortsetter med å forsvare. Hvaler fortsetter å presse og kommer til flere og flere muligheter. 13.53 sitter den igjen, mål nummer 6, og ikke lenge etter kommer også mål nummer 7 på tiden 14.56. Hvaler har full kontroll og setter inn mål nummer 8 17.14 og nummer 9 17.48.

3 periode

Starter akkurat som de to andre. Bare nå tørr vi å stå enda litt høyere og vi presser Hvaler litt tilbake. Vi har to store sjanser den ene går over mål, den ande bommer vi rett å slett på ballen. Etter 11.36 setter Hvaler inn sin 10. scoring for dagen. Det tar ikke 1minutt en gang før Hvaler legger på til 11-0. Vi forsvarer oss bra i noen minutter før Hvaler kommer med nok et angrep. 14.43 kommer mål nummer 12. 15.40 kommer nok et mål og vi er opp i 13-0. Vi bestemmer oss for at de siste minuttene skal vi presse høyt for å få en scoring. Dette klarer vi ikke pga. utvisning på Henrik Helfredsen for avstand. 19.48 legger Hvaler på til 14-0 og slaget er tapt.

Vi forsvarer oss akkurat som vi hadde planer om og vi var alle enige om at vi var fornøyde med kampen, selv om det ble tap. Ser også at flere begynner å ta nivået og blir litt bedre for hver kamp. Sliter fortsatt med avsluttinger og mål