KAMP MOT HALDEN 2/11.2019 I BORGEHALLEN

Da har vi kommet til vår første hjemmekamp for sesongen og vi håper gutta er litt mer på nå en forrige helg. De er lisom ikke helt klare og fokusert i dag så vi er spente på hva som kommer når kampen starter.

1 per: vi starter litt nervøst og finner ikke helt flyten, men vi klarer samtidig å ligge tette sammen i forsvar og jobber knallhardt rundt egen kasse. Sigurd er i slaget i dag også så han plukker det som kommer. Vi får ikke helt den samme flyten fremover men når vi først får flyt så kommer målet etter at vi lar ballen gå raskt fra bavken vår til Sindre som finner Brage på motsatt som setter den i mål og vi er i ledelsen etter 10,47. Så må vi omstille etter gleden å ta ledelsen, vi holder unna og har kontroll før vi roter det til for oss selv og de får dytta inn 1-1 målet25 sek før pause. Så vi går til pause og er like langt men mye bedre med i dag.

2 per: vi blir enige om å gå ut å trykke til fra start for å presse gjestene hjemover og vise dem at vi bestemmer i egen hall. Men vi får en rett i trynet på godt norsk med engang, 17 sek tok det for Halden å sette sitt andre og ta ledelsen i kampen. Vi våkner kanskje nå , men litt trøtte fortsatt selv om det er ettermiddag og Halden bruker ikke så lang tid før de setter 1-3 når vi ikke henger med. En liten tordentale på benken og vi våkner og viser at vi kan vi også og at de skal ikke få noe mere gratis i denne kampen. Vi trykker til og lar de føle at vi er overalt og jobber hardt over hele fjølæ og ikke minst en bak som har stengt buret for dagen. Vi setter 2-3 etter 5.16 og fortsetter jobben med å presse på og har flere store sjangser og Haldenserne føler nok at vi er overalt og presser dem. Etter 11.27 så kommer vårt 3dje for dagen etter fint fremspill av Robin til Casper som ikke nøler og setter den kontant i mål. Og var forresten samme typene men i motsatt rekefølge som satt målet før. Og minuttet etter så tar vi tilbake ledelsen i kampen og setter 4-3 til ellevill jubel ved Robin og pass fra vår hærfører Frans. Og perioden ebber ut med ledelse til vår hærlige pirater.

3per: nå er gutta gira og vi tok noen småjusteringer som slår bra ut og vi presser fra start Halden bakover på banen og det smeller hver gang de har ballen for vi er oppe i dem hele tiden. Etter 4,05 så smeller det i nettet bak hældenkeepern igjen og denne gang er det Sindre som setter den etter selv å ha satt i gang angrepet fra egen sone og fullfører løpet etter først å spilt fra seg ballen som til slutt havner hos han igjen fra Brage , og pang der satt den og 5-3 til oss. Nå er vi virkelig i siget og gjestene blir frustrerte og da fungerer det som regel ikke og det er guttas fortjeneste, nå ere lagmoral blant gutta og backer opp hverandre og skal ha denne seieren. Etter at vi bryter Halden nok engang på midten så får daniel ballen ut til Henrik som drar med seg ballen forbi backen og setter fart rett mot mål og ikke no

knussel når han smeller ballen kontant i mål og vipps så står det 6-3 etter 11,11 i siste periode. Nå kontrollerer vi kampen ut og gjestene ga opp etter det 6 målet og vi tar årets første 3poenger.