Sesongens femte kamp

14.11.2019 Øreåsen 2 – St. Croix 2

1 periode

Da var vi klare for nok en kamp, og denne gang var det Øreåsen som stod for tur. Øreåsen hadde tapt alle sine kamper så vi håpet på en litt mer jevnt spilt kamp denne gangen. Vi går ut med selvtillit og tro, og etter 04:14 smeller det da Pål Kristoffersen gjør ting helt alene og setter inn dagens først – 0-1 til St. Croix.  Vi forsetter å kjøre på og skaper mer og mer fremover på banen og kommer til flere gode sjanser. Etter 09:20 sitter den igjen ved Oskar Johansen med assist fra Jens Helfredsen – 0-2 til St. Croix. Resten av perioden kjører vi på og har full kontroll, og går til pause med ledelse noe som er først gang denne sesongen.

2 periode

Vi går ut på banen med et mål om å fortsette det gode spillet som vi hadde i første periode. Noe vi klarer frem til 06:16, da setter Øreåsen 2 inn 1-2. Vi fortsetter å skape sjanser. 12:23 får vi en 2 min for slag og vi setter på boxrekka – vi forsvarer oss bra, men 15:02 legger Øreåsen 2 på til 2-2. Resten av perioden forsvarer vi oss og skaper muligheter, men klarer ikke å sette den i mål. Kaptein Tobias Næss Arnesen må også ut med skade tidlig i denne perioden.

3 periode

Vi går ut med fokus om å holde tett og gå i kropp. Det hjelper lite for etter 04.53 setter Øreåsen 2 inn 3-2. Vi spillere ikke mange minutter (06:06) før Øreåsen for 2 min for slag og vi setter på vår powerrekke. Powerrekka spiller bra, men sliter med å få satt den i mål. Vi forsetter med bra spill, men det begynner å glippe litt bakover. For 08:32 legger de på til 4-2. Vi tar oss sammen og 11:17 ligger ballen i målet til Øreåsen det er 2-målsscorer Pål Kristoffersen med en pen assist fra Tommy Eriksen. Stillingen er nå 4-3. Vi får med dette en ny gnist. Vi holder presset oppe, men etter 13:58 setter Øreåsen inn 5-3 og det går et sukk igjen alle sammen. Det hjelper veldig litt at etter 14:33 legger de på til 6-3 og vi er heldig at de ikke blir flere mål bakover resten av den perioden.

Vi spiller veldig bra i første periode noe som kanskje er den beste perioden vi har at denne sesongen. Fortsetter med dette delvis i andre omgang. Vi spiller ikke en dårlig kamp, men sliter fortsatt litt med litt personlige feil og det med å holde motet opp. Vi blir veldig opptatt av hvordan dommeren dømmer – flaks at vi ikke får noe utvising på grunn av det.