Vi møter Askim som er et fysisk sterkere lag som spilte tøft og fikk lov til det. Første periode var vi med hele veien. Vi tok ledelsen 06:10 da Robin scoret etter assist fra Frans. Når perioden er slutt, står det 1-1. Karl-Richard og Kjell Christian tar pep talk med gutta, jeg gikk i kiosken for å hjelpe til.

Det var mange kaffetørste og når jeg litt forsinket kommer inn igjen står det 1-4 på tavla. Hva skjedde? Det er jo ikke første gang vi får litt black-out. Og dette utnyttet de rødkledde. På 10:18 jobber Robin til seg en pasning fra Casper og tar kjøkkenveien inn og det står 2-4. Vi er med i kampen igjen. Men kun 2 minutter senere går Askim opp til 2-5 og så 20 sekunder senere til 2-6. Herfra klarer vi ikke å komme tilbake. Perioden slutter 2-7.

Tredje periode gjennomfører vi greit, slipper inn to mål, men fullfører kampen uten stygt spill. Det var litt frustrasjon etter kampen og det er positivt å vise følelser i garderoben. Det knytter oss tettere sammen.  St. Croix G 13 er en fantastisk fin gjeng og det er hele foreldregruppen også. Dette vil vi beholde ?

Det gikk hardt utover is-pose lageret i dag, men heldigvis ser det ut til at det gikk bra med alle. Vi møter samme lag i Askimhallen neste uke, da møter de et GODT forberedt sort lag. Kjell Christian har allerede lagt en slagplan for neste ukes trening.

Takk for deltakelsen på tribunen i dag, vi takket vist ikke dere for kampen og grunnen er den samme som at Askim var nesten hjemme før gutta kom ut av garderoben. Men det er supert å se følelsene gutta hadde, adrenalinet som flommet, dette skal vi lære å benytte på riktig måte.

Mål + Assist:

Robin 2+0

Frans 0+1

Casper 0+1

Det var mange som gjorde mye bra i dag, men vi valgte følgene på stjernebørsen.

Stjerne børs:

Sigurd 3 stjerner. Står som vanlig godt som bakerste brikke. Sikker og rolig. Til tross for 9 stk i nettet bak deg så plukker du også mange baller i dag. Det skal mer til for å sette deg ut av spill.

Robin 2 stjerner. Scorer 2 mål, første kommer etter en pasning fra Frans. Målet er mye likt et av målene mot Sarpsborg. Mål nr 2 er en «Robin spesial» (kjøkken). Jobber den til seg igjen bak mål og får på en måte puttet den bak keeperen.

Maxi 1 stjerne. Det er ikke størrelsen som gjør denne kruttpakken god, men en kjempeinnsats og vilje. Veldig synd det endte på legevakt, men siste melding er at ikke noe er knekt så da krysser vi fingrene for at han spiller i returoppgjøret mot Askim.