Strålende lagmoral mot Halden

23.11.2019. Halden – St.Croix 5-8 (5-1) (0-5) (0-2)

1.periode:

Vi starter kampen bra, men før minuttet er gått får Alex en utvisning. Vi gjør et godt undertall, da det er vi som tar ledelsen på tiden 2.50. Ola vinner ballen ved vantet og snurrer rundt og spiller fram til Thomas Gul som setter inn 0-1. Når vi har litt trykk blir det slått et langt pass i midten fra vertene som setter inn utligningen til 1-1 på tiden 5.09. Midtveis i perioden, har Halden ballen på kanten ute til venstre, spilleren får vridd seg og skyter ballen utagbart opp i motsatt vinkel og 2-1 til vertene. Thomas Gul får en utvisning for obstruksjon, og nytt undertall for Piratene. Denne gangen utnytter vertene overtallsspillet og et langskudd sniker seg inn i mål, dermed 3-1. Drøye minuttet senere er det Halvorsrød med fornavn Filip som får utvisning for slag. Periodens tredje undertall. Vi skaper faktisk et par brukbare sjanser på kontring, først ved Ola også Joni som følger opp returen, men balluslingen ville ikke i mål. I stedet får Halden et nokså heldig mål, ballen treffer Jørgen og skrur i en bue over han og ramler inn i mål og 4-1 til vertene. Vi jager på for redusering, men blir straffet på en kontring og dermed øker vertene til 5-1 som blir resultatet til første pause. Egentlig ingen dårlig periode av oss, bare Halden som hadde flyt i uttelling på sjansene sine.

2.periode:

I pausepraten snakkes det om å følge kampplanen som vi ble enige om før kamp. Det virker som det gikk en «jævel» i alle gutta som viser styrke og lagmoral i denne perioden. Her er det vi som skal styre kampen. Vi har ballen mye og spiller som planlagt rundt og opp til backene. Filip Halvorsrød setter inn 5-2 etter pasning fra Fredrik på tiden 23.42. Gutta maler på og skaper sjanser. Thomas Gul har et godt skuddforsøk. En lang ball fra Ola i midten mot Alex som får til en styring og gutta følger opp og vinner baller og skaper trykk mot Halden målet. Alex spiller til Ola som skyter ballen i mål og ny redusering til 5-3. Nå spiller gutta god innebandy. Stian kommer til en mulighet, Joni er nære på etter pasning fra Thomas Gul. Vi presser på og redusering til 5-4 er et faktum på tiden 31.58. Det blir dømt selvmål, men Filip Halvorsrød skyter godt etter pass fra Ola. Ballen treffer en Halden-kølle på vei inn i nettet, Hanstad er frampå med en sjanse. På tiden 36.53 finner Ola en ledig Filip som setter inn sitt andre mål for dagen og dermed en vel fortjent utligning til 5-5. Det var en flott scoring og spill i forkant. Gutta kriger på er tørste på mer mål nå. Kibu er frampå. Alex støter på og Halden keeper fomler med ballen og Fredrik får pirket inn ballen til 5-6 på tiden 39.16. En helt aldeles strålende periode av gutta. Jørgen hadde lite å gjøre denne perioden og en vel fortjent pause på gutta som har fulgt planen til punkt og prikke.

3.periode:

Starter tredje periode med samme gode spill og innsats. Det er vi som kjører kampen nå. Etter fire minutter får vi overtallsspill og det utnytter vi med herlig spill. Ola spiller fram Thomas Gul som banker ballen i nettet bak en utspilt keeper og 5-7 på tiden 44.46. Mye oppofrende spill og gutta viser at det er viktig å jobbe hardt og gjøre ting enkelt. Joni brøyter seg vei langs vantet, ender bare i frislag andre vei. Stian vinner ballen i egen sone og spiller til Hanstad som forserer langs vantet og spiller til Thomas Gul som setter inn sitt tredje mål for dagen og stillingen er 5-8 på tiden 54.25. Vi viser mye godt i denne kampen som vi kan ta med oss videre til neste kamp. Mot slutten får BO en utvisning, men gutta rydder unna og viser en herlig lagmoral etter nesestyveren de fikk i første periode. Gutta som sitter på benken backer opp og gjør godt i fra seg når de får spille underveis i kampen. Dagens beste er ikke enkelt denne gang. Mange gode kandidater, men valget denne gang blir Brøytebilen Joni.

Neste kamp er hjemme mot Sarpsborg2 torsdag 28.november kl 20.30 i Borgehallen.