Sesongens sjette kamp

01.12.2019 St.Croix 2 Vs. Halden 2

1 periode

Da var i klare for kamp. Kl 1300 sto vi klare i Borgehallen der Halden 2 ventet. Vi går ut med en kampplan om å ta med oss det vi hadde trent på. Vi startet helt greit, det tar noen minutter før vi klarer å få til et bra sammensatt spill. Vi presser på og etter 09.16 sitter den i kassa, målscorer er Patrick Johansen med assist fra Tommy Eriksen. Det går ikke 1 minutt en gang før Halden reduserer på 09:35. Vi forsetter å spille bra, men sliter litt med å holde fokus på mann og ikke bare ball. 11:27 setter Halden inn sitt andre mål. Vi holder tett og forsetter å spille bra, og dette gir oss resultater, for 15:26 finner Aleksander Enholm Tommy Eriksen med en nydelig lang ball og Tommy slår den videre på tennis og rett i kassa. Vi holder Halden tilbake, men klarer ikke og holde 2-2 til pause for 18:09 setter de sitt tredje mål.

2 periode

Etter en grei 1 periode går vi ut med ny gnist, men etter bare 01:44 legger Halden på til 2-4. Vi gir ikke opp og kommer til flere sjanser, men vi klarer ikke og sett de. Halden kommer også til flere sjanser, men Tor Johansen holder oss inne i kampen med flere gode redninger. I slutten av perioden skjer det mye. Etter 19:16 får Niklas Skår 2min for slag og bare noen sekunder etterpå, 19:44, får Halden 15min utvising og rødt kort.

3 periode

Vi starter 4 mot 4 for så å spille power-play etter dette. Vi klarer ikke å få til noe i power-playet, men etter 14:11 så sitter den. Da er det Aleksander Enholm som scorer med assist fra Kenneth Magnussen. Vi fortsetter å jage mål, viljen er på topp og vi jobber som et lag. 15:42 så klarer vi tilslutt å sette den. Pål Kristoffersen setter den i krysset med en assist fra Jens Helfredsen. Vi holder trykket oppe, 18:57 får Tommy Eriksen en 2min utvising for spill med hånd. Resten av tiden forsvarer vi oss veldig bra, og sammen med Tor Johansen sin matchvinnende redning får vi med oss 1 poeng.

Vi jobber som et lag og vi depper ikke når vi får et mål imot. Hadde mye mere stå på-vilje, mye mer positivt spill og snakk. Dette ble vi enige om å fortsett med. Vi fikk 1poeng, det føles som en seier.