Seier i Regionscupen

St.Croix – Fredrikstad 3 9-2(1-1,4-0,4-1)

1.per

Starter litt forsiktig denne kampen, som er første runde i Regionscupen. Det er gjestene som tar ledelsen ved et skudd som sniker seg inn bak Jesper i mål på tiden 3.42 står det da 0-1 til gjestene. Vi jobber oss sakte inn i kampen og på tiden 11.50 er utligningen et faktum. Thomas Gul scorer assistert av Hanstad. Vi får et overtallsspill mot slutten av perioden, men får ikke utnyttet det før signalet for pause lyder.

2.per

Starter med overtallsspill, men når det er over har vi skapt et trykk mot gjestene og det utnytter vi etter hvert. På tiden 22.15 scorer Alex etter pasning fra Filip Halvorsrød og 2-1 til vertene. 3-1 kommer på tiden 29.13 og settes inn av Kibu etter pasning fra Thøgers. Blir skapt godt trykk, men også gjestene får fyrt av noen skudd mot Jesper. Det er gjestenes målvakt som får mest skudd på seg i perioden. Vi setter inn 4-1 på tiden 37.00 denne gang er det Hanstad som scorer etter pasning fra Thomas Gul. Fem sekunder før perioden er over kommer neste mål for vertene og igjen er det kaptein Alex som scorer da han er våken foran målet til gjestene. Stillingen til pause er 5-1.

3.per

Gutta bruker noe tid i gjestenes sone også denne perioden. Det er Kibu som setter inn sitt andre mål for kvelden etter pasning fra Fredrik og dermed 6-1 på tiden 49.16. Minuttet senere setter gjestene inn en redusering til 6-2 på tiden 50.07. Vi går på tre rekker og gjestene er mer slitne utover i perioden. Filip Halvorsrød spiller til Truls som passerer midten og smeller til ballen som går inn i hjørnet og stillingen er nå 7-2 på tiden 53.46. Noe senere er det Thøgers som spiller fram til Niklas som setter inn sitt første mål i A-lagstrøya og dermed står det 8-2 på tiden 56.39. Mot slutten er igjen Thomas Gul målscorer igjen assistert av Hanstad og det står 9-2 på tiden 57.54. En grei kamp der alle får spille og det store spenningsmomentet nå er å vente på trekning av neste runde i Regionscupen. Ingen A-kamper igjen før på nyåret, sørge for gode treninger framover og være klare til nye kamper i det nye året nå gutta som ledes av trenertrioen JOM = Joni-Ola-Markus!