Så var dagen kommet hvor vi skal ut i dyst mot Greåker igjen.

1 periode. Vi er enige om å gå ut å spille vårt eget spill og ikke bry oss så mye om hvordan bulldogene spiller. Det gjør vi til gangs og spiller opp sjanse etter sjanse og gjestene henger ente med i svingene og det blir en del frislag til oss for de henger etter. Greåker får etter hvert sjanser som er farlige de også men vi har Sigurd som jo tar det som kommer så vi er med.  Vi har skudd i stolpene og mange andre farlige sjanser men deres sisteskanse er også god og har litt flaks i denne perioden. Men etter 09.16 så får vi tildelt straffeslag som jeg sender Robin ut for å ta. Jeg likær ente å se på straffer så prater heller med meg selv med ryggen til, men snur meg når guttæne jubler og blir med i gleden deres, så 1-0 etter dette. Vi fortsetter å trykke på og er flinke til å ta deres beste ut ved knallhard jobbing på hver eneste ball og spiller. I denne perioden så jobber vi sammen og står sammen som et lag og perioden ebber ut og det står 1-0 til piratene

2 periode: så er det å komme ut å fortsatt være pålogget for kamp da dere, nå slipper vi opp i alle ender og gir hndene fra Greåker spillerom og vi blir løpende etter og istedenfor å gå på dem så får de herje fritt med oss. Vi går ikke i kroppen eller lar de føle at vi er der. Vi slutter å  ville vinne ball og spille vårt eget spill, vi slipper dem til foran Sigurd, som ikke har tatt helgen enda men er med fortsatt. Og dere kan være glade for Sigurd er en rolig å sindig målvakt som ikke pepprer dere med rop gutter for Da hadde dere hatt like lite hår som meg nå 😉 . Så kommer det 3 baklengs på 2 min dere som vi gir dem i rene gavepakker , enda det ente er julaften enda og vi ligger plutselig under 1-3 isteden. Phuu det tar på å ikke nå inn hos dere  denne perioden vi er inni nå men vi jobber febrilsk på siden for å få gutta til å våkne å ta opp det gode spillet vi hadde i første periode. Men er jaggu hundene fra Greåker som igjen kommer lett til å setter 1-4 etter 9.29 i 2 periode.  Men så ser det ut som guttene våkner litt til liv og da får vi plutselig sjanser og så får vi endelig hull på byllen igjen etter 10.02 så setter Robin sitt andre for dagen etter flott pass fra Albert. Herfra å ut perioden så er vi tilbake på fett spor og har skudd like utenfor ,i stanga og i tverrliggærn men inn ville den ikke. Men vi er med og gløden er der igjen og vi står på ut perioden og ikke lar gjestene få slippe til mer foran egen kasse.

3 periode: vi har en god prat i garderoben og er spente på hvordan guttene responderer på det vi sa og ble enige om. Men responsen uteble og det vi slutta perioden med av spill og tæl var blitt lagt igjen i garderoben så det ut som. Er ikke så mye å si om denne perioden enn at vi ikke får til noen ting. Prøver å få i gang gutta på benken men er han som ikke sitter her som holder fokuset på og redder mange baller perioden gjennom men også Sigurd må gi tapt til slutt og det blir 3 til i sekken denne morgenen i Borgehallen så vi går på en smell med 2-7 tap. 2  Mål bedre enn forrige kamp mot dem så vi får ta med oss det som positivt og første periode som jeg mener er opp imot årsbeste av dere gutta våres. Jeg spurte de under tredje periode om vi skulle spøre dommeren om vi kunne blåse av å gå i garderoben, men da svarte Henrik at det kunne vi jo ikke, da spurte jeg  hvorfor ikke for det ser jo ikke ut som vi har lyst til å være utpå der, Henrik svarte da at vi måtte jo bare løpe mere enn dem og jobbe på, da lurte jeg på hvorfor d ikke gjorde det når vi maste på dem om å gjøre det, da smiler han og sier sånn enkelt å greit, ja si det var svaret på det. Ernte lett å bli sinna på dem heller vet dere når de er helt oppriktige heller 😉 Vi tar det med oss og lærer av dette også. Vi avslutta garderobepraten med et lite veddemål om slush så vi får se på innsatsen mot Fredrikstad til helgen om det funker.

Mål      Pass

Robin             2

Albert                          1

***Sigurd får disse denne dagen etter å levere nok en god kamp og holder seg skjerpet gjennom hele kampen, nå skal vi lære han å  synge ut så dere andre utpå der også gjør dette..

**Oliver som igjen gjør en god jobb og utfordrer seg selv med å gå på løp og gjøre ting som gjør han til en mere komplett spiller

*Robin får denne etter at han nå går foran og drar og gir mere av seg selv og hever seg og jobber hardere.