21.01.2020.

Hvaler – St.Croix

2-6 (0-1) (0-2) (2-3)

1.periode:

Så var det klart for en ny runde i Regions cupen, denne gang borte mot Hvaler. Vi stiller med tre fulle rekker og Jørgen i kassa. Vi bruker litt tid på komme til sjanser. Tindlund jobber godt bak kassa og spiller ut til Thøgers som banker ballen i mål og vi er i ledelsen på tiden 08.09. Vi kommer også til noen sjanser til underveis i perioden. Filip har en sjanse, men vertenes målvakt redder. Også Joni er frampå, men ingen flere uttellinger denne perioden som ender med det ene målet så langt.

2.periode:

Midtperioden starter vi med bra spill og lar ballen gå. Mulighetene kommer når vi lar ballen gå kjapt fra mann til mann. Holme spiller opp Ola som setter inn 0-2 på tiden 24.10. Hvaler kommer på noen kjappe kontringer og Jørgen redder godt og er våken og klar bakerst. Pål jobber bak vertenes kasse og jobber ballen fram til Fredrik Alstad som setter inn 0-3 på tiden 30.03. Joni før seg en trøkk i kneet og må hvile ut perioden. Jørgen gjør noen gode redninger og vi går igjen til pause, denne gang en ledelse på tre mål.

3.periode:

Denne perioden starter vi med godt trykk og kommer til noen sjanser. Jobber hardt, på kontringer tar Jørgen det som kommer. På tiden 48.21. kommer reduseringen for hjemmelaget, og smultringen ryker.  Enholm får til et godt skudd som målvakten tar seg av. Stian jobber godt på midten vinner ball og spiller til Hanstad som spiller kjapt videre til Thomas Gul som skyter ballen i mål og ledelse 1-4 på tiden 51.11. Vi spiller bra og kanskje en pasning for mye når vi ikke skyter på første mulighet. Hvaler kontrer og selv om alle jobber hjem, klarer vertenes spiller og plassere ballen i mål og ny redusering til 2-4 på tiden 53.30. 21 sekunder senere er vi igjen frampå, BO spiller fram til Stian som plasserer ballen i mål og 2-5 på tiden 53.51. Ikke lenge etter er Fredrik Alstad på vei gjennom og blir tatt og dermed straffeslag. Fredrik tar selv straffeslaget, men klarer ikke løfte ballen over en sittende Hvalerkeeper. Filip og Fredrik Alstad jobber bra. Godt spill av Holme, Ola og Fredrik Tindlund. Holme spiller kjapt til Ola som raskt spiller videre til Fredrik Tindlund som setter ballen i nettet og dermed 2-6 på tiden 56.25. Vi må spille undertall mot slutten, men vi rir greit unna og skaper faktisk de største sjansene før signalet for kampslutt lyder. Dermed vinner vi denne cupkampen og ser fram til å finne ut hvilket lag vi skal møte i neste runde.  Vi kjører med tre rekker hele kampen, Jørgen har flere gode redninger og får BB denne gang, tett fulgt av Fredrik Tindlund, kaptein Alex gjør sin siste kamp før han skal operere. Kveldens obskuritet var nok Thomas Gul sin gigantiske hårføner observert i garderoben etter kampen.

Neste kamp er seriekampen borte mot Greåker2 tirsdag 28.januar i Sarpsborghallen bane C, med kampstart kl 20.30.

BB: Jørgen