Patrick Johansen som scorer med assist fra Tommy Eriksen

Sesongens tolvte kamp

29.01.2020 Fredrikstad 3 V/S St.Croix 2

1 periode

Dagens motstander var rutinerte Fredrikstad 3. Etter flere kamper med gode resultater og bra spill, var vi positivt innstilt til dagens match. Allerede etter 02:45 tar Fredrikstad ledelsen, det tar ikke lang tid for det ligger en ny ball i nette på tiden 04:37. Fredrikstad har full kontroll og legger på til 3-0 bare seks minutter ut i kampen. Vi er nå inne i en god periode der vi skaper noen sjanser og forsvarer oss bra. Men det hjelper lite når Fredrikstad øker ledelsen på tiden 14:12. Vi prøver å forsvare oss, men de hvite fortsetter å kjøre på. 16:29 og 17:30 øker de ledelsen med to mål før perioden avsluttes med nok et mål på tiden 18:55. resultatet til pause er 7-0.

2 periode

Fredrikstad forsetter å trykke på og etter trettisyv sekunder er det ny scoring. Så begynner ting å stemme for oss, vi kommer til flere gode muligheter og vi står mye høyere i bane. Fredrikstad får ikke til så mye, allikevel etter 10:17 kommer de seg igjennom og ny scoring. Vi fortsetter med bra spill og tilslutt får vi uttelling på tiden 18:41  det er Patrick Johansen som scorer med assist fra Tommy Eriksen. Det står 9-1, etter en veldig god omgang av oss.

3 periode

Perioden starter med nok et raskt mål, Fredrikstads raskeste til nå med hele syv sekunder. Ikke nok med det så legger de på til 11-1 bare sytten sekunder senere. Vi henger ikke med på spillet og Fredrikstad trykker på. 05:53 og 09:27 ligger det to ny baller i kassa. Vi skaper noe, men det blir aldri noe ordentlig ut av det. Fredrikstad kjører over oss og putter to nye scoringer på tidene 15:31 og 19:32 Fredrikstad vinner fortjent 15-1