Nok en seier mot laget fra grensen

St.Croix – Halden 5-2 (0-1) (3-0) (2-1)

1. periode

Vi starter med å ha mye ball og spille rundt. Gjestene kommer på kontring, men Jørgen redder. Ola er frampå med et godt forsøk. Ola spiller også fram til Filip som ikke finner nettet. Vi har mye ball og Halden kontrer farlig, Jørgen redder igjen godt. Når perioden nærmer seg slutten er det Halden som setter inn kampens første mål, en lang pasning som blir styrt inn og dermed 0-1 på tiden 18.58. Skjer ikke veldig mye mer i denne perioden.

2. periode

Perioden starter med et par gode skuddforsøk som gjestenes målvakt redder. Vi fortsetter å jobbe på. Når vi mister ballen bak står igjen Jørgen der og avverger muligheten for gjestene til å øke ledelsen. Vi er nære på etter godt spill. Gjestene kontrer, men Jørgen redder igjen. Hanstad forserer fram og skyter, på returen setter Thøgers inn utligningen til 1-1 på tiden 32.00. Det målet trengte vi nå. 53 sekunder senere er vi i ledelsen da vi skyter og kriger foran gjestenes kasse, og det ender med et selvmål og 2-1 ledelse til oss på tiden 32.53. Nå har vi fått blod på tann og kjører på. Ola legger et langt pass til Tindlund som vinkler ballen inn i mål vi øker ledelsen til 3-1 på tiden 34.35. Vi spiller bra nå og skaper litt trøkk og sjanser. Vi jobber godt og blokker skudd. BO vinner ballen og kommer seg til en brukbar mulighet, men målvakten redder. Vi øker nesten ledelsen, men klokka piper før ballen fra Thøgers passerer mållinjen.

3. periode

Gutta har mye ball i laget, men igjen kommer gjestene på en kontring. Jørgen redder igjen når en haldenser kommer igjennom alene med han. Brukbart trøkk til tider. Joni blokker og tar med seg ballen framover og kommer til et skudd. Tindlund jobber godt i presset, får seg en smell i brystet. Alstad kommer inn og gjør jobben i presset. Vi har sjanser, Hanstad med et bra løp og skudd. Endelig scorer Filip på pasning fra Holme 4-1 på tiden 56.03. Fortjent etter god jobbing av den rekka. Bo spiller fram til Thøgers som setter inn sitt andre mål for dagen på tiden 59.04. 5-1 ledelse nå. Gjestene trøkker på mot slutten og får pirket inn en ball slik at kampen ender med en 5-2 seier til de sortkledde piratene. Ikke en kamp vi spiller på vårt beste, men vi jobber på og tar nye tre poeng og topper tabellen. Jørgen gjøre flere gode redninger og blir vår BB for dagen.

Neste seriekamp er igjen hjemme i Borgehallen torsdag 5.mars kl 20.30 da kommer Greåker2 på besøk. Vi er også trukket til hjemmekamp i Regions-cupen mot Sarpsborg2 i kvartfinale, tid for den blir bestemt senere.

BB: Jørgen