Kampdags mot Sarpsborg hvit denne lørdagsmorran i Borgehallen, så blir moro å se hvordan guttene takler det. Kan vi klare å løfte oss etter sist kamp og levere en god kamp??

1 per: kampen starter og jeg rekker ikke ut fra doen etter mitt ærend der før gutta setter 1-0 etter 27sek etter mål av Frans og pass fra Robin. Og da tenkte jeg at dette kan bli en bra dag. Vi kjører på og det er trykk i gutta i denne perioden, målsjansene kommer men vil lissom ikke over mållinja uansett hvor mye vi trykker på der borte. Særp er også på noen farlige besøk men forsvar og Siggen er på plass og rydder opp det som kommer.  Vi holder stand frem til det 8.40 da en særping får stå å ta frislag uten at vi stiller opp mur. Vi fortsetter og jobbe hardt og har avsluttninger men perioden ebber ut og det står 1-1 til pause.

2 per: vi skal fortsette og jobbe knallhardt blir vi enige om og spille raskt oppover og komme til raske avslutninger. Men går bare 1.58 så får de stå mellom våre to backer å sette inn deres 2 og vi ligger under 1-2. Men vi jobber videre og får sjanser men er ikke helt det samme trykket som i 1. Vi jobber med å få de til å trykke til litt og gå litt tettere i de tre som de hadde med seg fra 1laget sitt, som styrer det meste hos gjestene. Men vi sliter litt med det og jeg savner det at gutta skal bli litt tøffere uten å spille stygt, men vise at vi bestemmer i egen hule. Etter 9.12 så gjør Robin det alene og setter 2-2 og vi henger fortsatt med i kampen. Bak står Siggen bra og holder oss inne i kampen. Vi holder nesten ut hele perioden, men en liten glipp like før slutt gjør at vi ligger under 2-3 før siste periode.

3 per: vil nå at guttene skal gå ut å vise hva som bor i dem , men isteden så står vi med lua i hånden og lar smurfene fra fossen gjøre som de vil og setter 3 mål bak Siggen før vi våkner litt til liv igjen. Vi har noen sånn litt hælsjanser men blir ikke nok trykk og når guttene henger seg opp i ting de ikke får gjort noe med så blir det ikke trykk i ting. Men så opp fra intet så bryter Robin spillet til særpingene og setter kaldt inn sitt 2ndre for dagen etter 8.05 ut i tredje. Våkner vi for fullt nå tro?? Nå presser vi på til tider, men vi må presse høyt roper jeg ganske tydelig ut i hallen men guttene ville heller stå og vente og da er de førstelagsgutta til gjestene gode til å holde ball når vi ikke går på. Men etter 11.54 så spiller Casper fri Robin og det står 4-6. Kan vi klare å snu dette tro?  Men som de blå gjør så sette på de fra første som er flinke til å holde på ball og vi ikke flinke nok til å presse så kommer de på et løp som gjør at de får satt sitt 7ende for dagen og med det så ender kampen ut i 4-7 denne lørdagen.

Det som er mest trist i en slik kamp som dette mot de blå sitt andrelag er at det kunne vært moro og møte det som er andrelaget. Men det er vel sånn det skal være hos noen trenere som har det å vinne som sin viktigste ting. Glad vi ikke har samme syn på det og lar hele gruppa føle at de er like mye verdt for laget vårt.

* Brage

Så var det Greåker igjen på andre siden, og tør gutta mer denne dagen og ikke står med lua i hånden denne lørdagen , vi er spente..

1 per: guttæne virker mere pålogget og vil spille og være med i denne kampen enn sist vi møtte dem. Bulldoggene fra Greåker har det tynt i rekken denne lørdagen og har med seg noen 15 spillere for at det i det hele tatt skulle bli kamp. Men vi fører kampen og skyter og spiller oss til sjanser og rydder opp hjemme foran Siggen og gjør det meste riktig nå. Står opp for laget vårt og lar ikke gjestene få noe gratis nå. Spillet går litt frem å tilbake med et lite overtak til oss føler jeg, og det er to gode målvakter i hver sin ende på banen som gjør at det står 0-0 når vi blir tildelt straffe etter 9.16 etter protest fra treneren til Greåker, men straffa var riktig idømt den . Robin gjør ingen feil på straffa og vi leder 1-0. Dette resultatet står seg ut perioden og vi leder etter tidvis mye bra spill og hard jobbing.

2 per: vi skal fortsette slik vi gjorde i første periode bestemte vi oss for, men ble ikke slik. Vi slipper dem nå til og jobber ikke slik på dem som vi gjorde og da blir Greåker farlige og de setter 1-1 etter knappe 3 min. Nå henger vi ikke med å slipper de gjennom forsvaret som er veldig alene da løperne vår ikke gidder å jobbe hjemover og gjøre jobben sin og det er dårlig å sette de bak i denne situasjonen.  De setter 4 mål i denne perioden før Albert bryter et angrep å setter fart  før han spiller opp Robin som setter sitt andre og det står 2-4 etter endt periode.

3 per: vi prøver å vekke guttene og mest de 3 som jobber foran på hver rekke. Men vi klarer ikke det og gjestene kommer altfor ofte gjennom mot vår to bak der og det straffer seg mot dette laget. Vi får ikke til noe særlig i denne perioden så jeg lar denne gå forbi i stillhet. Greåker scorer 3 til i dnne perioden slik at vi taper 2-7 denne gangen for hundene fra Greåker.