Etter forrige sesongs spillerflukt. Var det duket for seriestart for det «nye» herrelaget vårt! Og for en start vi fikk 🙂

1.periode: Med nesten bare nykommere og få treningsøkter har vi lagt til rette for at vi denne sesongen bare skal ha det gøy med innebandy og det viser vi til gangs i første periode denne kampen. Spillet bølger frem og tilbake, men vi er lugne bakover og kreative fremover, og det resulter i både en, to og tre nettkjenninger etter 10 minutters spill. Den første ved Thomas (gul) på assist fra Markus Larsen Den andre satte Markus sjæl og den tredje satt Sindre i kassa, assist Bendic Hauge. Vi slepper oss litt ned og særp reduserer til 1-3. Perioden har mye å by på, og begge lag er ikke redd for å gå rett på kassa. Vi utnytter sjansene best og kontrer med en fantastisk kastearmen av Keeper Jørgen Aabol til Markus som kaldt setter inn 1-4 og sitt andre for dagen. Særp reduserer til 2-4 like før slutt.

2.periode: Vi snakker i pausen om at vi må holde fokuset, men vi klarer ikke det og spiller dessverre en forferdelig periode og tillater Sarpsborg å snu kampen helt Dem leder nå plutselig 6-4 etter to perioder.

3.periode: Vi gjør noen nødvendige endringer og minner hverandre på at vi spiller for å ha det gøy. Det virker som at alle innser at det er gøyest å VINNE.. VI spiller en fantastisk periode som vi vinner hele 0-5!!!