18.10.2017 St.Croix – Halden1 3-5 (2-4 , 1-1 , 0-0)

I andre serierunde kom Halden 1 på besøk og vi ga oss selv en tung start på kampen med 0-4 i sekken etter kun 12 min spill…

Første periode:

Vi ønsker å være med fra start, men det tar nøyaktig 17sek så får Halden tildelt straffe.

De setter den og vi havner tidlig i bakleksa.

Vi klarer ikke å markere spillere i Halden sin gode første rekke og de øker med både 2,3 og 4 mål etter bare 12 min spill. Vi får dermed en vanskelig jobb resten av kampen. Vi klarer å snu det litt og 17 min ut i perioden får vi straffe. Marius drar kaldt ut Haldens keeper og setter inn dagen første for oss!

Vi sliter i oppspillsfasen idag, men klarer i det 18 min å sette en til i kassa. Denne gangen er det Fredrik som pirker inn 4-2 reduseringen på pass fra Markus. Perioden ender 2-4

Andre periode:

Vi blir enige om å manne oss opp litt og tette igjen bakover. Sett bort i fra at halden scorer i det 22 minutt og øker til 2-5 gjør vi en mye bedre periode defensivt. Halden får aldri de store mulighetene da vi klarer å finne plassene våre bedre enn i første. Vi sliter fortsatt med å produsere gode oppspill, men klarer etter 30min spill å sette inn en redusering til 3-5. Karl drar seg fri på pass fra Marius og setter et pent skudd i vinkelen.

Perioden bølger frem og tilbake uten flere scoringer.

Tredje periode:

Perioden ender 0-0 etter mye rot. Vi drar på oss tullete utvisninger og ender faktisk opp å spille med 3 spillere en stund. Likevel klarer vi å holde nullen så vi får si oss happy med det.
Ellers må vi unngå å miste hode i kampens hete og heve oss til neste seriekamp som er mot sterke Slevik 2!