24.10.2017 Slevik 2 – St.Croix 11-4

Det ble en hard kamp mot ett av de bedre lagene i serien.

Første periode:

Vi får idag også en veldig tidlig baklengs. Det tar bare slevik 41 sekunder å ta ledelsen 1-0.

Det tar ikke lang tid før vi utligner til 1-1. Etter 1.54 setter Karl inn dagens første på pass fra Kirkeng.

Vi henger bra med nesten hele perioden og spiller jevnt med Slevik, men i det 17 min scorer slevik og perioden ender 2-1

Andre periode:

Dessverre så har vi en mørk periode idag også. Slevik scorer 4 og vi 0.

Dermed står stilling 6-1 etter to perioder.

Tredje periode:

Vi hever oss veldig, og henger greit med. Vi scorer også det første målet i perioden og reduserer til 6-2 ved Vegar på pass fra Karl. Minuttet etterpå øker slevik igjen til 7-2.

Vi prøver så godt vi kan å presse slevik, men det er ikke lett mot et veldig godt og erfarent lag. Vi er litt heldige i et angrep og Fredrik kan sette inn reduseringen 7-3 på pass fra Thomas (gul).

Vi øyner et lite håp igjen og spiller veldig bra en stund, men så mørkner det igjen og vi roter inn både mål nr 8 og 9.

Karl reduserer en gang til. Nå står det 9-4, men vi fortsetter å slurve defensivt og det resulterer i enda to baklengs mål. Kampen ender 11-4 til slevik.

Kort oppsummert: Vi er alle enige om at vi kan bedre, men at Slevik er nivået over oss og vi fortsatt ønsker å ha det gøy med å spille innebandy J