Etter to tøffe nederlag var vi endelig tilbake på seierstokt mot FIBK!

Første periode:
Vi får en tøff start i dag også da Enholm etter 9 min må sette seg i utvisningsboksen.
FIBK utnytter overtallet og tar ledelsen 0-1 10 min ut i kampen.
Vi er litt uheldige i åpningen av denne kampen da Sindre får seg en smell på øyet og vi må rokere om i rekkene. Vi kommer oss ikke så raskt inn i spillet igjen som vi håper og FIBK øker til både 0-2 og 0-3 5 min før periodeslutt.
Vi presser desperat for å minske deres ledelse til pause og i det 19 min spiller Kirkeng en forløsende passing til Karl som kommer på løp gjennom midten og setter den første i kassa for oss.  Det star 1-3 til pause.

Andre periode:
Vi må heve oss hvis vi vil snu denne kampen er det som blir sagt i garderoben.
Det gjør vi til gangs. Det tar oss bare ett minutt å redusere til 2-3. Den nybakte Pappaen og eldste mann i laget Thøgersen scorer på pass fra Karl.

Perioden er jevn og begge lag har gode sjanser til å score, men igjen er det vi som trekker det lengste strået 35 min ut i kampen setter vi endelig utligningsmålet 3-3 ved Markus, godt assistert av Gul.
Dessverre holder vi ikke helt inn og FIBK setter inn 3-4 målet like før pause, men de drar også på seg en 2 min utvisning. Det betyr at vi starter siste periode i overtall!

Tredje periode:
Vi klarer ikke å utnytte overtallet og vi mister litt fokus igjen i starten av tredje periode.
Det utnytter FIBK og øker nok en gang ledelsen sin i det 48 spilleminutt. 3-5.
Så skjer det mye!
Vi drar først på oss en utvisning som vi rir av. SÅ tar vi en timeout i det det gjenstår 5 min av kampen.
Da rakner det for FIBK. De drar på seg to utvisninger og vi spiller brått i overtall 5 mot 3.
Det utnytter vi, og Karl setter sitt andre for dagen, nok en gang på pass fra Kirkeng. 4-5.
Så spiller vi da resten av overtallet 5 mot 4. Vi fortsetter å herje med FIBK og setter inn 5-5 målet like etterpå. Thøgersen er god i dag og scorer på pass fra Karl.
Når FIBK så igjen er fulltallige gir vi oss ikke, Vi spiller dem i senk og Fredrik har en tendens til å dukke opp på riktig sted til riktig tid. Endelig er vi i ledelse 6-5.
FIBK tar timeout, og tar ut keeper i siste spilleminutt. Det skremmer ikke oss. For dagens erstatter for Sindre er gullgutten Marius Jakobsen, Han er kald i hode og setter inn dagens siste scoring i åpent mål. 7-5!

Vi fortjente virkelig å vinne i dag etter den innsatsen som ble lagt ned!