17.01.2018 St.Croix – Øreåsen 8 – 2

1. Periode:

Spillesugen og pønsj gjeng før kampen, det pleier å gi gode resultater. Vi blir enige om å gjøre jobben i forsvar først og skyte mye.

Og skudda kom. Maria setter vårt første etter 7 minutter på pass fra Fiona. Så sovner vi og Øreåsen for utligne ett halvt minutt senere. Litt dårlig i første periode syns jeg men Signe på pass fra Line B sørger for at vi går til pause med ledelse 2-1

2. Periode:

Terper på mere skudd og forsvarspill I pausen men Øreåsen utligner selv om det er vi som styrer det meste og  skaper sjansene. En liten oppstrammer på bemken på det å alltid jobbe hjem ser ut til å gjøre susen og det blir St.Croix show resten av kampen. Line N på pass fra Anette TM og motsatt, Anette TM fra Line N sørger for at vi går til pause med 4-2 ledelse

3. Periode:

To tidlige, kjappe scoringer med ti sekunders mellomrom setter tonen for siste periode, Anette TM på pass fra Line N og Maria på på pass fra Line N. Vi fortsetter å skape sjanser og kunne fort vunnet mer enn det vi gjorde. Elisabeth på pass fra Line N og Sanne på pass fra Elisabeth fastsetter sluttresultatet til 8-2

Dette må være den beste kampen jeg har sett av dere. Motivasjonen før kampen og viljen til å gjøre jobben i forsvar var veldig bra og gir oss masse flott angrepsspill