Deprecated: Funksjonen jetpack_form_register_pattern er foreldet siden versjon jetpack-13.4! Bruk Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern i stedet. in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1831 {"id":14134,"date":"2023-02-19T13:16:02","date_gmt":"2023-02-19T12:16:02","guid":{"rendered":"https:\/\/stcroix.no\/?p=14134"},"modified":"2023-02-19T13:16:04","modified_gmt":"2023-02-19T12:16:04","slug":"kom-godt-mot-slutten-bare-nesten","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/stcroix.no\/kom-godt-mot-slutten-bare-nesten\/","title":{"rendered":"Kom godt mot slutten, bare nesten\u2026<\/strong>"},"content":{"rendered":"\n

De 10 f\u00f8rste minuttene gikk spillet fra side til side. S\u00e5 i l\u00f8pet av 9,5 minutter scoret Fredrikstad 5 m\u00e5l og vi lurte alle p\u00e5 hva som skjedde. De hvitkledde har ikke mange seiere denne sesongen, men denne kampen skulle de vinne.<\/h2>\n\n\n\n

18.02.23. St.Croix \u2013 Fredrikstad 10-11 (0-5) (2-3) (8-3)<\/strong><\/h2>\n\n\n\n
<\/div>\n\n\n\n
\"\"<\/figure>\n\n\n\n

Referat:<\/h2>\n\n\n\n

1.periode:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

Sesongens tredje byoppgj\u00f8r ble en kamp med action fra start til slutt. Begge lag gikk ut med full tenning og det gikk hardt til verks i duellene p\u00e5 banen. Halve perioden er spilt f\u00f8r dagens f\u00f8rste, men ikke siste ligger i nettet. Det er gjestene som utnytter ballmist av hjemmelaget og tar ledelsen. Gjestene har flyt og det meste glir godt for dem n\u00e5. De \u00f8ker sin ledelse til 0-5 f\u00f8r perioden er over. Vi m\u00e5 bli mer samlet og jobbe for hverandre.<\/p>\n\n\n\n

2.periode:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

Vi m\u00e5 ha et m\u00e5l og det kriger vi oss til. Enholm vinner ball og finner Fredrik som setter inn reduseringen. Bare tyve sekunder etter \u00f8ker gjestene til 1-6. Vi blir straffet hardt for v\u00e5re feil og dermed \u00f8ker de igjen, n\u00e5 til 1-7. Vi f\u00e5r spille overtall, men kommer ikke til de store mulighetene. Gjestene \u00f8ker til 1-8 n\u00e5r halve kampen er spilt. Vi spiller undertall og holder unna. Vi f\u00e5r en redusering til denne perioden. Ole scorer p\u00e5 pasning fra Christian Brevik. Dermed er det Ole som scorer sesongens m\u00e5l nummer 100 for Piratene i seriespillet.<\/p>\n\n\n\n

3.periode:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

Vi g\u00e5r ut i hundre og det er Christian Brevik som setter inn redusering til 3-8, pasning fra Magnus. Det jobbes godt n\u00e5. Tenold kriger bak gjestenes m\u00e5l, finner Fredrik som setter inn 4-8. Vi skal spille nok et undertall, det jobbes hardt. Christian Brevik er igjen servit\u00f8r og Marius putter ballen i m\u00e5l og 5-8 med en mann mindre. Begynner \u00e5 f\u00e5 trua p\u00e5 poeng n\u00e5. Teo vinner ballen fra gjestene og setter inn nok en redusering til 6-8. Gjestene spolerer igjen for oss n\u00e5r de \u00f8ker til 6-9. Minuttet senere reduserer vi igjen til 7-9. Christian Brevik scorer og Ole st\u00e5r for pasningen denne gangen. Igjen slipper vi til gjestene som \u00f8ker til 7-10. Vi gir oss ikke og Fredrik spiller fram til Tenold som setter inn nok en redusering, 8-10. Vi kriger p\u00e5, men nok en gang kommer gjestene p\u00e5 en kontring og \u00f8ker til 8-11. Vi kj\u00f8rer p\u00e5 videre og reduserer til 9-11. Christian Brevik setter sitt tredje for dagen og igjen Ole med assisten. Det gjenst\u00e5r tre minutter og tjueto sekunder n\u00e5r vi igjen reduserer og er et m\u00e5l bak. Markus scorer etter pasning fra Christian Brevik, hans tredje assist for dagen. Vi tar Time Out, tar ut m\u00e5lvakt og kj\u00f8rer p\u00e5 for utligning. Det vil seg ikke og det hele ebber ut med et knepent et m\u00e5ls tap. Med samme innsats som i denne perioden de neste kampene er det muligheter for \u00e5 sanke noen flere poeng i de tre bortekampene f\u00f8r sesongen avsluttes med hjemmekamp mot V\u00e5lerenga s\u00f8ndag 5.mars.<\/p>\n\n\n\n