Sesongens andre kamp

19.10.2019 Sarpsborg 3 – St.Croix 2

1 periode

Da var vi klare for nok en kamp på B-laget, Sarpsborg 3 er motstander denne gangen. Vi stilte mannsterke med 3 full rekker. Vi starte som sist veldig bra og vi tok med oss det vi hadde trent på. Etter noen gode minutter fra oss kommer det et mål på 08.33 fra Sarpsborg, etter 11.07 for Sarpsborg en 2min utvising, og vi sender ut vår powerplay rekke. 11.51 scorer vi med lagets kaptein Tobias Næss Arnesen med assist fra Fredrik Alstad. Tobias sitt andre mål for sesongen. Vi holder motet oppe, men like før pause 19.01 setter Sarpsborg inn mål nummer 2.

2 periode

Vi bestemmer oss for å fortsette der i slapp og det gjør vi også. Vi spiller bra frem til 15.16, da setter Sarpsborg inn mål nummer 3. Vi kommer til mange sjanser, men vi klarer ikke å få ordentlige avsluttinger. Det er ikke så mye som skjer resten av den perioden.

3 periode

Vi forsetter med bra spill, men klarer ikke å sette noen mål. 11.18 får Sarpsborg 2 min for slag og vi prøver med nok et powerplay, men klarer fortsatt ikke å sett noen mål selv om vi har sjanser. Etter 13.00 for Fredrik 2 min utvising for slag. Vi sender ut box-rekka vår, vi forsvarer oss bra, men etter 1 min og 35 sekunder kommer mål nummer 4. 13.15 får begge lag 2 min utvising for obstruksjon og vi må spille 3 mot 3 – vi klarer dette veldig bra. Etter 14.27 får Sarpsborg nok en 2 min utvisning for slag. Selv om vi prøver og prøver så klarer vi ikke å sett ballen i mål. Etter 19.34 er tapet et faktum når Sarpsborg setter inn sitt 5. mål. Selv etter tap så er vi førnøyde med hvordan vi spiller kampen og at vi ikke gir opp og mister fokus selv etter at vi for mål imot.

Fokuset vi har mot neste kamp er at vi må skyte mye mer og forsett med den roen vi hadde i denne kampen

BB Tobias Næss Arnesen

Tobias Næss Arnesen 1+0

Fredrik Alstad 0+1

Poteten Helfredsen

Print Friendly, PDF & Email