Meld deg inn i St. Croix IBK


Eller TRYKK HER: https://club.spond.com/landing/signup/stcroixibk


TA DEG GOD TIL OG FYLL INN I ALLE FELT, NØYAKTIG !.

Feil i registrering og glemte felt fører til forsinkelser og i verste fall dobbelt registrering som skaper problemer i lang tid. En vanlig feil er glemt e-post eller feilstavelser av denne. Sjekk TRE ganger 🙂


Lisens/forsikring

Når du har registrert deg i SPOND (som er klubbens medlemsregister) vil klubben sende dine opplysninger til NIF (Norges idrettsforbund). Dersom dere allerede er registrert i NIF, blir de nye opplysningene registrert der.

Etter at du har sendt innmeldelse i SPOND vil du motta en link på mobil eller mail der du i løpet av 24 timer MÅ bekrefte medlemskap. Gjør du ikke det i løpet av 24 timer må du søke på nytt (NIF regler).

Kostnader

For å være medlem, trene og spille kamper må medlemsavgift, treningsavgift og lisens betales. Les HER:

Man kan være medlem og bare trene, da må man ikke betale lisens, men da er man heller ikke forsikret. Les HER:

Klubben sender alltid ut lisens på GRUNNLISENS, dersom ikke dere ber om noe annet. Vi anbefaler alle om å ta UTVIDET LISENS, da denne dekker noe mer og sørger for raskere behandling. Les alt om lisenser HER:

Barneidrett (t.o.m. den dagen man fyller 13 år) er dekket av barneidretts og klubbforsikring (ler HER).

Man kan når som helt forandre lisensen enten i MINBANDY eller ved å innbetale til samme KID-nr som tidligere benyttet. Du kan opprette en bruker i https://minidrett.nif.no og logge inn i appen MinBandy.

Print Friendly, PDF & Email