Alle jenter og gutter i alder fra 5 (Siste barnehageår) – 10 år er velkommen til å prøve trening gratis hos oss. Minirunder blir spilt i to aldersgrupper fra 6–8 og 9-10.

Det er ikke bare innebandy spill på skolen, mange forskjellige leker som de som er eldre faktisk også bruker til trening…

Nyttig info for deltakere på innebandyskole:

Våre treningstider kan du lese her. Micro G/J 5-7 år, G/J-9 og G/J-11 trener i gymsalen på Borge Ungdomsskole.

Hva koster det å spille innebandy i St. Croix IBK? kostnader kan du lese om her.

Innebandy er en billig idrett sammenlignet med mange andre. For å trene trenger du shorts, t-skjorte og innesko. Vannflaske er også viktig!. Spilledrakt får du låne fra klubben. Når du starter opp får du låne briller (påbudt på spillere fram til fylte 19 år), du får også låne innebandykølle. Dersom du bestemmer deg for å fortsette velger de fleste å kjøpe egen kølle og briller. Vår utstyrsleverandør er Norsk Bandysport. Her kan du selv bestille varer og få de levert hjem, eller bestille og få levert gjennom klubben. (NBS er i Oslo og vi henter en til to ganger hver 14 dag. Vi har en egen klubbside hos NBS.

Medlem.

Dersom du ønsker og bli medlem i klubben og fortsette med innebandy, trene og spille kamper melder du deg inn her. For å spille kamper og cuper må man ha spillelisens. Denne betales til Norges bandyforbund og er samtidig din forsikring. Forskjellen på grunnlisens og utvidet lisens er at utvidet lisens gir deg mer hjelp rasker ved en eventuell skade. Vi anbefaler alle å ta utvidet lisens, men det velger du selv.

De planlagte minirundene denne sesongen er: Minirunder 🙂

Har du spørsmål send mail til: egil.stcroixibk@outlook.com.

Eller om det er veldig viktig: Ring 9797 4040 🙂

Print Friendly, PDF & Email