10/10-2018 St. Croix – Hvaler 3-3 (1-1) (0-1)(2-1).

1 poeng i serieåpningen

10.10.2018. St.Croix – Hvaler 3-3 (1-1)(0-1)(2-1)

1.periode:

Gutta var interessert i å gjøre en god figur etter at de gikk på en smell mot Hvaler sist sesong.

Starter kampen godt og det er piratene som får nettkjenning først. Fredrik finner Simon som setter ballen i bål, og setter sitt første mål for kvelden. Spillet bølger en del fram og tilbake. Lagene spiller tett og gir ikke mye rom. Hvaler utligner i det fjortende spilleminuttet.

2.periode:

Det er Hvaler som starter perioden med et brak, de tar ledelsen etter bare 51 sekunder. Spennende stillingskrig og tøffe dueller. Ingen flere mål i denne perioden.

3.periode:

Tidlig overtallspill for Piratene fra St.Croix, men resulterer ikke i noe. Jevnt og tøft spill til tider i denne perioden. Vi får mulighet til å spille nytt overtallspill etter drøyt 11 minutter, rett etter en ny utvisning på Hvalergutta og nå spill fem mot tre. Ingen uttelling i før det gjenstår et sekund av den siste utvisningen. Kirkeng finner Simon som setter sitt andre mål for kvelden. Bare minuttet tar igjen Hvaler ledelsen. Gutta jobber hardt og til slutt er det nykomlingen Stian som finner Markus som kriger ballen i mål og dermed 3-3. Vi får en utvisning med mindre enn 30 sekunder igjen av perioden og i boxplay gjør gutta manns jobb og berger det ene poenget.

Neste kamp i Rolvsøyhallen søndag 21.oktober da møter vi Fredrikstad2. Kampstart kl 1400.

BB: Simon