St.Croix Kvinner – Øreåsen 2 14/11-2018.

St.Croix Kvinner – Øreåsen 2

1. Periode: I første periode hadde St.Croix en plan om å ligge defensivt og roe ned spillet til våres tempo. Før klokka slår to minutter, så setter Henriette (Øreåsen) inn et mål. Begge lag har et lavt tempo og ønsker å styre mest mulig. Øreåsen finner nettet bak St.Croixs målvakt Kira, og setter inn mål nummer to for kvelden. Øreåsen går til pause med 2 mål!

2. Periode: I 2. periode girer jentene fra St.Croix opp enda et hakk. Jentene begynner å presse enda mer og jobber nå for hverandre. Jentene i svart klarer å vinne denne perioden. Perioden ender med 2-1 til St.Croix!

3. Periode: I denne perioden er jentene i St.Croix klart best! Jentene gir alt de har og fyrer av skudd etter skudd. I denne perioden har alle i hallen høy puls og noen svettedråper i pannen. St.Croix tar timeout etter 18 minutter da stillingen fortsatt er 3-2 til Øreåsen. De siste to minuttene er det St.Croix som har ballen og det ligger et mål i luften. Da klokka slo 20 minutter stod det fortsatt 3-2 til bortelaget. Øreåsen vinner kampen.

Målscorere for St.Croix: – Renate Milo (assist: Anette Madsen) – Martine Iversen

Banens beste (BB): Renate Milo