Herlig kampvilje med solid seier.

09.01.2019. St.Croix  Fredrikstad2 127 (44)(41)(42)

1.periode:

Gutta er tente før kamp og er klare for kamp selv med flere spillere ute av ulike anledninger.

Vi får en verst tenkelig start med et mål i baken etter drøye minuttet. Gutta rister av seg det og står på. Simon utligner etter 3 minutter etter pass fra Marius. Etter 6 minutter er det Marius som sørger for ledelse 2-1. Så faller vi ned et par hakk og Fredrikstad setter 3 mål i løpet av fire minutter. Gutta jobber på og Marius reduserer til 3-4 etter pass fra Simon. Etter 14 minutter bestemmer Thøgers seg for å ta et raid fra sin uvante backplass og runder et par mann før han legger et krempass til Filip som bare har å styre ballen i mål til utligning 4-4. Herlig spill og gutta går til pause med en god følelse.

2.periode:

Gutta er på G fra starten av perioden. Vi tar ledelsen 5-4 etter 42 sekunder, Marius scorer på et lekkert tverrsoverpass fra Holme. Når klokka passerer 4 minutter jobber Filip fram ballen til Thomas Gul som fyrer av og ballen ligger i nettet bak keeper og 6-4.  Så er det Simon som kjemper til seg ballen og dunker inn en ny scoring til 7-4. Etter 6 minutter er det igjen Holme som slår et godt pass til Marius og vi leder 8-4. Nå tar Fredrikstad timeout, Piratene har virkelig satt skapet på plass nå. Fredrikstad forsøker og komme seg tilbake i matchen men gutta jobber hardt for hverandre og Jesper står godt bak og tar det som kommer. Mot slutten av perioden finner Fredrikstad en liten åpning ned ved stolpen og lagene går til pause med 8-5

3.periode:

Gutta har virkelig gått inn for at denne kampen skal vinnes. Fredrik jobber fram en ball til Markus som setter inn 9-5. Etter 7 minutter scorer Simon igjen, denne gangen assistert av Alex. Så kriger erkepiraten Markus inn 11-5 på ren vilje og innsats. Når det nærmer seg 13 minutter setter endelig Holme sitt velfortjente mål etter flere gode muligheter og stolpeskudd, 12-5 etter pass fra Enholm. Fredrikstad reduserer to ganger, men denne kampen skulle og ville gutta vinne med energi, innsats og godt humør. En herlig kamp av gutta, viktig å ta med seg alt det gode de gjorde i denne kampen onsdagskveld til morgendagens kamp borte mot Hvaler.

Neste kamp dagen derpå torsdag 10.januar borte mot Hvaler i Hvalerhallen

BB: ALLE GUTTA: Jesper, Alex, Markus, Marius, BO, Enholm, Thomas Gul, Fredrik, Thøgers, Holme, Simon, Filip og Jørgen.