Det var Monolitten som sto på andre siden av banen når sesongens første hjemmekamp startet lørdag formiddag.

28.09.24. St.Croix – Monolitten 4-6  (2-0) (2-1) (0-5)

Fornøyd etter to perioder, så gikk det meste skeis

1.periode:

Sesongens første hjemmekamp, mot Monolitten. Vi kommer greit i gang. Vi har et par skudd som ikke tester bortelagets målvakt nevneverdig. Nærmer oss åtte spilte minutter når Stian K. finner CP som setter inn første mål for dagen. Vi spiller tett og slipper ikke til gjestene noe særlig. De pådrar seg en utvisning og vi får spille overtall. Det tar trettifem sekunder så er 2-0 et faktum. Vi spiller ballen rundt, så er det Sydvold som finner Mathias som plasserer ballen i nettmaskene. Perioden ebber ut med 2-0 ledelse.

På tid 07:55 er det C.P. som får æren av å score først på hjemmebane, etter assist fra Stian Karlsen

2.periode:

Gjestene forsøker seg i starten på perioden. Vi holder bra unna. Anders redder et skudd, så dømmes det straffeslag til gjestene som reduserer til 2-1. Etter dette overtar vi spillet og kommer til noen sjanser. Vi jobber godt og Mathias snapper opp ballen og prikker vinkelen og dermed står det 3-1 halvveis i kampen. Gjestene prøver seg, men vi holder de utenfor de farlige områdene. Mot slutten av perioden har Stian K. ballen og spiller fram til Marius som setter sitt første for sesongen og dermed 4-1.

3.periode:

Vi kan ikke hvile på laurbærene ennå, Gjestene reduserer til 4-2 tidlig i perioden. Så virker det som vi har glemt hva vi driver med og gjestene går fra å ligge under 4-2 og i løpet av 9 minutter reduserer ikke bare gjestene de utligner og tar ledelsen 4-6. De minuttene var vonde. Dermed ender det med et surt hjemmetap. Dagens BB går til en de nye spillerne for sesongen, Daniel «Danne» Eriksson. Gutta får riste av seg denne kampen og med noen treningsøkter til før det blir ny kamp allerede tirsdag 8.oktober, da reiser piratene til Fetsund og Eika Fet Arena. Motstander er Fet, der får vi revansjere oss kraftig.