Gaustadhallen på en onsdags kveld

0-8 (0-1), (0-1), (0-6).

Det var klart for serieåpning for B laget der Slevik 2 var motstander!

Omsider fikk vi stablet ett 9 manns lag + keeper. I utgangspunktet en særs tøff kamp med tanke på hva Slevik kan stille av lag! Vi bestemte oss for å vente litt på dem å ta de kontringene vi får, noe som resulterte i 0-1 til første pause etter scoring av Dennis S Jonasson pass Oddvin Røsand.

2 periode er også ganske jevnspilt, men Jørgen leverer virkelig varene bakerst og i slutten av 2 per så får vi klemt inn 0-2 med scoring av BO pass Morten S! Etter 2 perioder så har vi brent noen vanvittige muligheter til og kanskje score så mye som både 5-6 til på de to første.

I 2 pause så taler indre justisen for seg sjøl hvor gutta bestemmer seg for å bli atskillig skarpere! 3 per så renner det på voldsomt får vår del, mens Slevik bommer på sine, BO får en 2 min i starten av 3 forøvrig ett undertall vi vinner 2-0😅 vi bestemmer oss etter 55 min at vi skal gjøre det vi kan for at Jørgen skal få holde nullen, med 10 sek så får vi en straffe imot (100% korrekt) at den var kjip når vi var så nærme, men Jørgen tenkte annerledes og reddet like så godt den ogaå👏🏻👏🏻 kampen ender 0-8!!

Nevnes skal at gutta strammer opp seg sjøl før siste per mtp avslutninger, noe 0-6 i siste forteller noe om. Vanskelig å komme utenom Steini sine 6 poeng, og våre nye gutter fra Råde med Maxi som legger ned mange meter å vinner dueller med påfølgende fri slag til oss!

Det må være vårt DNA💪🏻

Trenerteamet.

Trykk på banner for å lese kampfakta fra NBF

Foto: Roy Kristoffersen

BB ble Jørgen Tvete Fjeld