Sesongens åttende kamp

12.12.19 Trosvik Vs St.Croix2

1 periode

Da var vi klare før siste kamp før jul.

Trosvik var klare til kamp, det samme var vi. Vi kommer litt sent i gang, noe vi alltid gjør. Trosvik tar ledelsen på tiden 03.22. De forsetter å skape mye fremover å 07.45 legger de på til 2-0. Det gynger litt frem og tilbake, men det er Trosvik som kommer best ut av det. 12.17 setter de kampens 3 scoring. Resten av perioden skaper vi noe, men forsvarer oss enda bedre. Like før slutt 19.22 for Henrik Helfredsen en 2min for slag. Vi spiller i undertall ute omgangen.

2 periode

Vi starter i undertall, Trosvik prøver men skaper veldig lite så vi har full kontroll. 1minutt ut i omgangen for hjemmelaget en 2min for dytt. Vi spiller 4 mot 4 før vi går over i powerplay ,Vi skaper veldig lite. I stede er det Trosvik som får sjansene for 07.23 putter de dagens 4 mål. Etter mye frustrasjon å brente skudd. Presser vi på å dette resulterer i scoring. 13.26 setter Kenneth Magnussen inn 4-1 til St.Croix med assist fra Stian Karlsen. Det tar ikke lang tid før hjemmelaget er opp og scorer igjen, 13.38 legger de på til 5-1. De stopper ikke der for 14.39 står det 6-1 til Trosvik. Så tar Aleksander Enholm grep for ballen fra keeper Tor Johansen og putter inn 6-2. Det virker som dette er akkurat det vi trenger for 18.58 er det Pål Kristoffersen som scorer med assist fra Svenn Ingvardsen 6-3 er resultatet til pause.

3 periode

Vi forsetter der vi slapp og etter bare 34sekunder ny scoring Stian Karlsen assist Kenneth Magnussen. Vi holder trykket opp å 01.05 setter Tommy Eriksen inn 6-4 assist i fra Aleksander Enholm. Vi spiller veldig bra og kommer til flere gode muligheter. Men 09.46 glipper det opp å hjemmelaget øker ledelsen med 7-4.

Vi går ned til to rekker i 3 periode, dette ser ut til fungere umiddelbart for 12.24  setter Tommy Eriksen setter inn sitt andre for dagen,med nok en assist fra Tor Johansen. Stillingen er nå 7-6 det tar ikke lang tid for Trosvik øker ledelsen til 8-6 på tiden 12.38. Vi gir ikke opp og forsetter å kjempe foran mål. Trosvik begynner å bli slitene og slurver med spillet. Kenneth Magnussen utnytter dette og sender den videre til Aleksander Enholm, som banker inn sin andre scoring på tiden 15.49. 8-7 de siste minuttene av kampen forsetter vi å presse på, å tilslutt er det Pål Kristoffersen som også setter sin andre for dagen på tiden 18.40 ,assist fra Niklas Skår. Når kampen blåses står det 8-8 og vi har tatt et nytt poeng.

Vi spiller en bra kamp,noen av oppgavene kunne vært løst litt enklere. Stresser fortsatt litt, men forsvarer oss bra til tider.

Ønsker alle en god jul og et godt nytt år.