Seier i tett kamp mot byrivalen.

St.Croix – Fredrikstad 2

5-3 (2-1) (2-1) (1-1)

1.periode

Starter med et tidlig baklengsmål som er en vekker for oss, et mål etter en frislagsvariant. 0-1 på tiden 1.40. Vi skaper noen sjanser og det er den hjemvendte sønn Holme som setter inn sitt første mål etter en fin pasning fra Hanstad, 1-1 på tiden 5.49. Vi jobber og skaper sjanser, gjestene kontrer, men et godt hjemløp av Truls hinder at det blir noe farlig. På tiden 11.24 tar vi ledelsen 2-1. Rollen er byttet om Hanstad scorer på pasning fra Holme. Vi har flere muligheter, men det skjer ikke noe mer i målveien denne perioden. Målvaktene i hver sin kasse gjør sitt for at det står 2-1 til pause.

2.periode

Perioden starter med litt fram og tilbake og noen sjanser både til bortelag og hjemmelag. Gjestene kommer på en rask kontring og skuddet sitter i nettet bak Jørgen som har stått bra så langt. 2-2 på tiden 36.37. Vi hever oss og jobber godt og Ola gjenvinner en ball og får gitt til Hanstad som finner Holme som setter inn sitt andre mål for kvelden på tiden 27.54. En god periode da vi skaper sjanser, til slutt er det Ola som vinner ballen og plasserer den i nettet bak gjestenes målvakt. Tid for 4-2 scoringen 31.05. Ingen flere mål i denne perioden.

3.periode

Gutta trøkker på i starten av tredje periode. Stian spiller fram til Thomas Gul som finner nettet og dermed 5-2 på tiden 41.54. Jørgen gjør en god redning, men så sniker ballen seg inn i nettet bak han og det er fortsatt kamp på tiden 43.44. Det spilles innebandy i høyt tempo det trykkes godt til i nærkampene. Ingen spillere som trekker seg, alle jobber hardt. Jørgen gjør flere gode redninger. Får seg også en trykk, da han blir løpt ned midtveis i perioden. Mot slutten får vi en utvisning på Holme for «hardt spill»… Vi tetter igjen og rir av til sluttsignalet lyder og seieren er i boks med 5-3. Holme gjør et godt comeback og får dagens BB, tett fulgt av Jørgen. Gutta jobber godt og viser at de skal holde plassen øverst på tabellen.

Neste kamp er i Regions cupen borte i Hvalerhallen mot Hvaler tirsdag 21.januar med kampstart kl 20.45.

BB: Holme