Kristian’s skudd finner veien til nettmaskene etter passing fra Ola. St. Croix utlingner til 5-4. Og mer skulle det bli.

Uavgjort mot Bulldogene

28.01.2020. Greåker2 – St.Croix 8-8 (4-1) (3-4) (1-3)

1.periode:

Ny kveldskamp denne gangen mot Greåkers rutinerte andrelag. Vi er ikke helt på i starten av kampen, kommer til noen halvsjanser. Jørgen er i hvert fall påskrudd i dag også. Disse gutta nøler ikke med å fyre av skudd. På tiden 08.09. er det vertene som tar ledelsen 1-0 på et skudd, der vi burde vært tøffere foran kassa. På tiden 10.54. står det 2-0 innspill fra kant og skudd fra midten. Tindlund jobber godt langs vantet og skyter et skudd, Ola er på returen og setter inn 2-1 og vi er med i kampen med det målet på tiden 12.19. Når det nærmer seg femten spilte minutter spiller Tindlund frem til Holme som styrer ballen i stolpen, synd det ikke ble nettkjenning der. På tiden 15.42. er det vertene som øker sin ledelse til 3-1. Vi har noen sjanser, men får ikke omsatt det i mål, derimot er det vertene igjen som scorer på en kontring og det står 4-1 på tiden 16.38. Nå må vi opp i ringa guttær! Går til pause på 4-1, viktig å ha fokus på arbeidsoppgavene og stenge de rommene som Greåker har fått i åpningsperioden.

2.periode:

Midtperioden starter vi med godt trøkk. Thøgers kommer seg fram på kanten og legger en ball på mål som går inn og dermed 4-2 på tiden 21.14. Trettito sekunder senere er det BO som setter inn sitt første mål for sesongen på pasning fra Hanstad, 4-3 på tiden 21.46. Bare minuttet senere er vertene igjen to foran med 5-3 på tiden 22.57. Vi jobber på og gutta kriger på og skaper litt trøkk. Holme får en pasning fra Ola og setter ballen i mål og 5-4 på tiden 25.40. Jørgen gjør et par gode redninger. Vi gjør en feil på midten og vertene er nådeløse og setter inn 6-4 på tiden 33.32. Gutta kjemper på og er fast bestemte på at denne kampen skal ikke tapes. Stian jobber hardt langs vantet, vinner ballen og spiller til Thomas Gul som spiller tilbake til Stian som kriger inn 6-5 på tiden 35.55. Mot dette laget blir man hardt straffet ved balltap i egen sone og på tiden 37.42. øker vertene til 7-5. I pausen snakker vi om hva som må gjøres av jobb i tredje periode for at vi skal få med oss noe fra denne kampen. Gutta er i hvert fall klare og tente for oppgaven.

3.periode:

Denne perioden starter strålende. En tent Ola lyser vei og smeller inn reduseringen til 7-6 på tiden 40.20. Vi skaper et bra trøkk i vertenes sone og Jørgen tar det som kommer imot andre veien. Vi får et overtallsspill på tiden 49.54. Vi spiller ballen bra i overtallet og det er Thomas Gul som dunker inn 7-7 scoringen på tiden 51.09. Bare femten sekunder senere er igjen vertene foran på en frislagsvariant og dermed 8-7 på tiden 51.24. Vi fortsetter å skape sjanser og er nære på ved flere anledninger. Vi tar en time out på tiden 57.11. Nå er det alle mann til pumpene, her skal det presses og ballen vinnes for å skape en mulighet. Vi trøkker på og Filip Halvorsrød spiller fram til Ola som lemper ballen mot mål, ballen glir inn bak målvakten. Vi utligner til 8-8 på tiden 59.02. Deilig å se den ballen i mål. Så fortjent etter at gutta jobbet seg tilbake inn i kampen og viser at dette laget både kan spille og kjempe hardt for hverandre. Ola blir Banens beste for oss i denne kampen.

Neste kamp er borte mot Slevik 2 onsdag 5.februar i Gaustadhallen med kampstart kl 20.30.