Illustrasjonsfoto, bildet er fra en tidligere kamp i Borgehallen.

05.02.2020. Slevik2 – St.Croix 46 (1-0(3-5) (0-1)

1.periode:

Ny kveldskamp denne gang i Gaustadhallen. Vi starter kampen med bra spill. Fredrik Tindlund får en tidlig sjanse med målvakten redder. Tindlund er på i hvert fall, vinner en ball og spiller til Thomas Gul som fyrer av, men nok en redning av målvakten til vertene. Jaggu er det vertene som tar ledelsen på en heldig sprett og vi et bein og dermed 1-0 på et selvmål på tiden 05.15. Jørgen har noen gode redninger. Holme blir spilt fram av Fredrik Alstad, men ballen like utenfor. Ola kommer også til et skudd, men nok en gang utenfor. Jørgen redder et skudd fra vertene. Vi får en god mulighet, men Holme sitt skudd blir blokkert. En litt daff første periode.

2.periode:

Midtperioden starter vi godt, Filip vinner ballen på midten og avanserer framover og fyrer av og dermed 1-1 på tiden 20.40. Nå skaper vi sjanser, Thomas Gul er frampå. Thøgers fyrer av et skudd og Thomas Gul plukker opp returen og setter inn 1-2 ledelse til oss på tiden 21.23. En god jobb av Tindlund i forkant av målet. Har et bra trøkk, og Jørgen tar det som kommer imot. BO kriger bak eget mål, vi må gjøre jobben. Filip er frampå etter pasning fra Ola.  Vi får et frislag foran vertenes mål. Filip spiller til Tindlund som setter ballen i nettet og 1-3 på tiden 30.39. bare minutter senere reduserer vertene til 2-3 på en kontring på tiden 32.36. Vi har ballen og trøkker på i vertenes sone. Ballen går raskt mellom gutta og det er Ola som spiller fram til Truls som setter sitt første mål for sesongen. Målet kommer på tiden 33.46. Vertene er igjen frampå og reduserer til 3-4 på tiden 34.54. Et altfor enkelt mål gutta. Thomas Gul er frampå med et skudd. Så gjør vertene igjen et mål på en kontring og de utligner til 4-4 på tiden 37.55. Mot slutten av perioden har vi muligheter og fyrer av skudd på skudd mot målvakten. På en retur er Holme frampå og setter ballen i mål ny ledelse 4-5 på tiden 39.14. Dermed går vi til andre pause med ledelse.

3.periode:

Igjen er vi raskt ut i perioden og Fredrik Alstad vinner en ball høyt i banen og alene med målvakter ender ballen opp i nettet og dermed øker vi ledelsen til 4-6 på tiden 41.45. Bra spill av gutta som skaper trøkk, men ingen omsetning til mål. Filip er også nære på ved en kontring. Hjemmelaget tar time out mot slutten og tar ut målvakten, Fredrik Alstad får en utvisning for slag på tiden 57.50. Det blir undertallsspill 4 mot 6, men gutta kriger godt og blokker de fleste muligheter som vertene byr på. De skuddene som kommer forbi gutta i krigen tar Jørgen seg av og vi rir av undertallsspillet og ender opp med nok en seier og igjen topper vi tabellen. Banens Beste i dag går til Fredrik Tindlund som jobber hardt, både offensivt og defensivt og virkelig går i krigen i denne kampen.

Neste kamp er hjemme i Borgehallen lørdag 15.februar kampstart kl 13.00 og motstander er Halden.

BB: Fredrik Tindlund