Referat fra kampen:

Thrillertirsdag !

#22 Christopher Henriksson gjennomførte en meget god kamp mot de hvitkledde hamarsingene.

Første periode:

Sesongens andre kamp mot Ajer fra Hamar, første kamp endte med tap på Hamar. Her skulle vi prøve å revansjere det tapet. Det er gjestene som kommer best i gang og før det er spilt tretti sekunder har gjestene allerede fyrt av to skudd mot Anders i målet. Gjesten kjører på full pinne og angriper med alt de har. Det blir en travel periode for gutta og Anders i målet. Ti sekunder før perioden er halvspilt er det gjestene som finner nettmaskene først. Femtito sekunder senere står det 0-2 da en ball finner veien forbi Anders. Perioden jevner seg noe ut etter dette, men fortsatt er det gjestene som har de skarpeste skuddene, men Anders er som en blekksprut og redder mange skudd. Ikke den beste perioden for hjemmelaget, her må laget opp noen hakk i neste periode. 8-17 er skuddstatistikken i 1.periode.

#68 Mathias Haglund sto for en av våre mål og gjorde en god figur gjennom matchen.

Andre periode:

Vi får med fasong på det i denne perioden. Gutta ofrer seg mer foran egen kasse og kommer også til sjanser framover. På tiden 37:18 kommer endelig reduseringen til 1-2. Det er Steini som scorer etter pasning fra Jonas. Tar noe tid før vi setter i gang da gjestene protesterer på noe og pådrar seg en utvisning. Lasse spiller til CP som setter inn utligningen til 2-2 i overtallsspill på tiden 38:35.

#46 Lasse Schie putter sikkert ballen i mål bak Ajer’s målvakt.

Tredje periode:

Gutta Har virkelig funnet gløden nå. Før tre minutter er spilt er det Steini som finner Lasse som setter inn 3-2 for Piratene, tiden 42:49. Vi passerer fire spilte minutter av perioden da Mathias finner nettmaskene etter en pasning av Steini, 4-2 på tiden 44:25. Gjestene tar Time out og det tar bare fjorten sekunder før de reduserer til 4-3. Denne kamp er blitt en ordentlig Tirsdagsthriller. Det bølger fram og tilbake uten de store sjansene. Vi peprer gjestenes målvakt med skudd, men etter seksten spilte minutter av perioden smeller det igjen. En dobbelutvisning, en tominutters utvisning til hvert av lagene. Brått får gjestenes målvakt en utvisning for feil utstyr. Vi bruker bare tjueseks sekunder på å utnytte overtallet. Lasse spiller til Ole som skyter ballen i nettet bak gjestenes målvakt og dermed 5-3 på tiden 56:54. I spill fire mot fire er det gjestene som igjen reduserer til 5-4 på tiden 57:36. Vi tar en Time out og nå er bare å jobbe hardt de siste minuttene. Gjestene tar ut målvakten også. De gjør et siste forsøk på å utligne. Anders redder det som kommer og det ender med en deilig hjemmeseier denne tirsdagskvelden.

Ny kamp borte mot Strømmen søndag 19.november, vi tror på nok en seier til Piratene da.