Bækkelaget hjemme

Vi hadde mange ute, men hos gjestene var det veldig tynt i rekkene. Det gikk 15 minutter uten at det egentlig skjedde noe.

Print Friendly, PDF & Email

11-4, (2-0), (1-3), (8-1)

Ketchupeffekten kom i tredje periode

1.periode:

Ny kamp mot Bækkelaget, sesongens siste møte mellom lagene. Vi har mye ball i starten og lar ballen gå. Noen sjanser til begge lag. Kampens første mål kommer på tiden 15:09, målscorer Tenold med pasning fra Enholm. Litt frem og tilbake. CP vinner ballen og avanserer framover og fyrer av ballen som går rett i nettet til 2-0 på tiden 19:15.

2.periode:

Vi har et par skudd tidlig i perioden. Vi pådrar oss utvisning med for mange spillere på banen. Det utnytter gjestene som reduserer til 2-1 etter 55 sekunder i overtall. Vi jobber på og klarer å øke til 3-1 ved seriens toppscorer nemlig Steini, pasning fra Tenold på tiden 30:14. Vi har noen skudd på mål, men øker ikke ledelsen. Det er igjen gjestene som scorer og reduserer til  3-2 på tiden 36:28. Under to minutter senere utligner også gjestene til 3-3. Ikke vår beste periode.

Stian scoret 2 mål denne kampen 🙂

3.periode:

Gutta starter med et kjør, Setterberg setter inn ny ledelse til 4-3 etter pasning fra Steini etter 22 sekunders spill. Før det er spilt to minutter øker vi til 5-3, målscorer denne gang Tenold. Litt over halvminuttet etter står det 6-3. CP scorer etter pasning fra Teo. Så blir det litt bølger fram og tilbake da gjestene prøver med sine 8 utespillere og komme tilbake. På tiden 50:46 får de nok en redusering til 6-4. Elleve sekunder senere står det 7-4 til oss, Simon scorer etter pasning fra Steini. Nå er det ketchupeffekten. Vi øker til 8-4 etter 52:05, igjen Setterberg som scorer med pasning fra Steini. Jonas spiller fram Marius som setter inn 9-4 på tiden 54:56. På tiden 56:54 øker vi til 10-4, denne gang er det Fredrik som scorer og pasningen kom fra Teo. På tiden 59:31 er det Simon som scorer igjen, pasning fra Tenold, dermed ender det med 11-4 og en utblåsning med 8-1 i 3.periode. Nå blir det bortekamp mot Lyn lørdag 24.februar, før vi møter Lyn igjen hjemme mandag 26.februar. To viktige nøkkelkamper på tampen av sesongen.

Dagens BB Tenold

Statistikk:

Steini 1+3

Marius 1+0

Jonas 0+1

CP 2+0

Tenold 2+2

Setterberg 2+0

Enholm 0+1

Teo 0+2

Simon 2+0

Fredrik 1+0                                                                                                                Piraten

Teo hadde fått riktig kosthold i forkant av denne kampen og var høyt og lavt, ga seg ikke på en ball !!!

Overskrift

«De første 40 minuttene var ikke akkurat noen publikumskamp, men vi får opp balltempo, samtidig som de 8 spillerne til Bækkelaget blir slitne. Med tanke på at Oslo-laget kom til kampen med så få spillere, gjorde at vi kunne bruke hele troppen og ta hjem kanskje de enkleste poengene denne sesongen. Nå ser vi frem mot Lyn x 2 hvor vi må vise oss fra en helt annen side enn vi gjorde i dag, noe vi er kjent for å gjøre også»

Christian Brevik, Trener
Trykk på banner for å kjøpe billetter til NM 2024. Rabatterte billetter frem til 1 april.

Bilder fra kampen:

Print Friendly, PDF & Email