Deprecated: Funksjonen jetpack_form_register_pattern er foreldet siden versjon jetpack-13.4! Bruk Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern i stedet. in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/f/0/stcroix.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Bækkelaget hjemme – St. Croix "Pirates".

Bækkelaget hjemme

Vi hadde mange ute, men hos gjestene var det veldig tynt i rekkene. Det gikk 15 minutter uten at det egentlig skjedde noe.

11-4, (2-0), (1-3), (8-1)

Ketchupeffekten kom i tredje periode

1.periode:

Ny kamp mot Bækkelaget, sesongens siste møte mellom lagene. Vi har mye ball i starten og lar ballen gå. Noen sjanser til begge lag. Kampens første mål kommer på tiden 15:09, målscorer Tenold med pasning fra Enholm. Litt frem og tilbake. CP vinner ballen og avanserer framover og fyrer av ballen som går rett i nettet til 2-0 på tiden 19:15.

2.periode:

Vi har et par skudd tidlig i perioden. Vi pådrar oss utvisning med for mange spillere på banen. Det utnytter gjestene som reduserer til 2-1 etter 55 sekunder i overtall. Vi jobber på og klarer å øke til 3-1 ved seriens toppscorer nemlig Steini, pasning fra Tenold på tiden 30:14. Vi har noen skudd på mål, men øker ikke ledelsen. Det er igjen gjestene som scorer og reduserer til  3-2 på tiden 36:28. Under to minutter senere utligner også gjestene til 3-3. Ikke vår beste periode.

Stian scoret 2 mål denne kampen 🙂

3.periode:

Gutta starter med et kjør, Setterberg setter inn ny ledelse til 4-3 etter pasning fra Steini etter 22 sekunders spill. Før det er spilt to minutter øker vi til 5-3, målscorer denne gang Tenold. Litt over halvminuttet etter står det 6-3. CP scorer etter pasning fra Teo. Så blir det litt bølger fram og tilbake da gjestene prøver med sine 8 utespillere og komme tilbake. På tiden 50:46 får de nok en redusering til 6-4. Elleve sekunder senere står det 7-4 til oss, Simon scorer etter pasning fra Steini. Nå er det ketchupeffekten. Vi øker til 8-4 etter 52:05, igjen Setterberg som scorer med pasning fra Steini. Jonas spiller fram Marius som setter inn 9-4 på tiden 54:56. På tiden 56:54 øker vi til 10-4, denne gang er det Fredrik som scorer og pasningen kom fra Teo. På tiden 59:31 er det Simon som scorer igjen, pasning fra Tenold, dermed ender det med 11-4 og en utblåsning med 8-1 i 3.periode. Nå blir det bortekamp mot Lyn lørdag 24.februar, før vi møter Lyn igjen hjemme mandag 26.februar. To viktige nøkkelkamper på tampen av sesongen.