Halloween thriller ender med seier mot Fredrikstad2.

31.10.2019. Fredrikstad2 – St.Croix 3-4 (0-1) (0-1) (3-2)

1.periode:

En stund siden forrige kamp og forfall og skader på enkelte spillere, så vi stilte med to rekker i denne kampen og Jesper startet i mål. Første perioden følte lagene litt på hverandre og det var tett i begge ender. Det blir ikke noen mål før klokka stopper på 18.44. Da finner Stian nettmaskene med et lurt skudd og vi tar ledelsen 1-0. Ingen assist på målet, men godt forarbeid av Thøgers i forkant av målet.

2.periode:

Midtperioden blir nokså tett, og det skapes sjanser. Vertene er frampå et par ganger, men Jesper står som en vegg. Like etter spiller Stian fram til Thøgers som setter inn 0-2 på tiden 24.38. Noe senere er Thøgers nære på å øke til 3-0. Etter 28.33 er Ola frampå med et skudd i tverrliggeren. På 31.30 har vi bra spill og BO fyrer av til side for mål. Ola kan leke og har litt karusell med noen verter, alltid gøy å se. Joni er dagens blokker med opptil flere blokkeringer underveis i kampen. De beina hans er fulle av merker etter skudd etter denne kampen. Nyeste signeringen i laget Filip Halvorsrød er frampå med et skudd som går via keeper og ut. Nok en blokk av Joni og ny Ola Karusell som er nære på å ende opp med scoring. Jesper står godt og tar det som kommer forbi blokka. Perioden ender med ledelse 0-2 til Piratene.

3.periode:

Denne perioden tar det full fyr i kampen. På tiden 41.04 må BO ut etter en obstruksjon. Vi står godt i undertallsspillet og skaper faktisk et sjanser på kontringer. Både Fredrik og Truls er frampå, men dessverre kommer reduseringen når det gjenstår 14 sekunder av utvisningen og det står 1-2 etter 42.50.

Vi jobber godt og etter 43.57 kriger vi inn et mål, det er Thøgers som setter sitt andre for kvelden og ledelse 1-3. På tiden 46.46 er vertene frampå igjen og reduserer til 2-3. Vertene får et frislag på kanten og alle ser på ball og ikke på mann og dermed utligner vertene til 3-3 på tiden 48.30. Når klokka passere 51 spilte minutter kommer Fredrikstad framover og forsøker seg på et skudd som selvsagt Joni blokker og ballen går fram til Hanstad som forserer fram og setter ballen bak keeper og igjen ny ledelse til Piratene med 3-4. Jesper står som den «englapojken» han er og tetter igjen der bak. Vertene trykker på for utligning nå. Thøgers får en utvisning for slag, vi tar Time Out. Gutta jobber hardt i undertall og Truls vinner ballen og spiller til Ola som får en mulighet, men keeper redder. Ny god redning av Jesper. Vertene tar Time Out og tar ut keeper når det gjenstår 1 minutt og 11 sekunder. Gutta ror det hele i havn og vinner en tett og spennende kamp denne torsdagskvelden. Jesper blir Banens Beste tett fulgt av blokkeringskongen Joni.

Neste kamp er hjemme mot Slevik2 søndag 10.november kl 14.30 i Borgehallen.