Hamar neste – vi reiser opp uten press

Herrelaget ligger i toppen av tabellen og skal til fredag opp å måle krefter mot tabellnabo Ajer fra Hamar. Klubben setter opp buss og oppfordrer supportere og medlemmer av klubben til å bli med bussen.

Print Friendly, PDF & Email
Vi skal opp å spille på det gule og blå underlaget. Så viktig å smøre riktig 😉

Toppkamp på fredag

Herrelaget har overrasket mange denne sesongen og befester seg som ligaledere før den spennende toppkampen til fredag. En kamp som trener Christian Brevik tar knusende med ro.

 – Vi ser på denne kampen som en fin erfaring for oss. Ajer var klar i sin tale før sesongen at de ønsket å rykke opp, og har rustet opp laget sitt kraftig for å få det til. Vi ønsker å utvikle og få spillere til å kjenne på den følelsen av å spille en toppkamp, sier Brevik

Det var i midten av september at klubben utalte til Hamar Arbeiderblad at «Kun opprykk er godt nok». Derfra har det vært litt i berg-og-dalbane for Hamar-laget i likhet med vårt herrelag.

Trykk på banner for å se tabell for 1 divisjon Østland, menn 2023/2024 NBF.

 – Vi visste at med vår tropp at det ville svinge i resultatet, men at det kanskje ville holde til en topp 3-plassering ved enden. De som har fulgt oss har sett at vi har tatt fire av fem seiere mot topplagene, og gitt bort poeng mot bunnlagene. Det er der vi er nå i år, så ønsker vi å bli enda bedre neste år, forteller Brevik

Klubben vet at trenerduoen Brevik/Holmen har grublet veldig de siste dagene, med tanke på skade og jobbsituasjonen til spillerne. Det gjør at laget reiser opp veldig fraværplaget enn normalt.

 – Slik er det for oss i 1.div. Vi har spillere med viktige jobber, som ikke bare kan dra i fra. Og i tillegg så har 2024 startet svært utfordrende med at vi til fredag må reise opp med 3-4 av våre mest erfarne spillere hjemme i Fredrikstad, sukker Brevik.

 – Men nå er det slikt at et opprykk har aldri vært vårt mål. Vi ønsker å utvikle oss, og tar derfor med spillere fra vårt B-lag oppover for å fylle opp rekkene. En fin erfaring for mange spillere å kjenne på å spille foran et publikum som er kjent for å mislike motstanderen. Så det blir utrolig gøy å se hvordan de takler den siden av innebandyen også, forteller en optimistisk Brevik.

Klubben har i den anledning åpnet opp for at supportere eller klubbens medlemmer til å bli med bussen fra Borgehallen til Hamar førstkommende fredag. Noe sportslig leder Jørn Brevik absolutt vil anbefale alle.

 – Vi får jo en del ekstra plasser ledig med tanke på situasjonen i laget, samt at dette er og blir en fin tur for medlemmene som kan få se herrelaget i en toppkamp i 1.div. Vi er fornøyde med å ligge der vi ligger på tabellen og da fortjener guttene litt støtte også, avslutter Jørn.

Bussjåfør Roy Kristoffersen kan meddele at bussen går fra Borgehallen 15:00, og det vil koste 100 kr per. person å være med bussen til Hamar.

Påmelding skjer til Roy (Trykk HER). – eller kontakt klubben på sosiale medier.

Heia St.Croix!

Print Friendly, PDF & Email