Vi starter godt og de første 30 minutter har full kontroll og det ser veldig bra ut. Det står 4-4 til andre pause og selv om Ole løper gjennom hele forsvaret alene og setter inn 4-5, 2,12 ut i siste periode, er det litt for lang tid igjen. Lyn har mer krefter enn oss og det blir en reprise av kampen mot Ajer. Men, vi skal ikke henge med hodet av den grunn. Motstanderen toppet tabellen også før denne kampen. Neste kamp er mot naborival Fredrikstad. «Kampen og plankebyen» spilles på hjemmebane 🙂

Referat fra kampen:

Tredje serierunde mot Lyn i Bjølsenhallen lørdag ettermiddag.

Vi er på hugget fra start og leder 3-1 etter første periode.

Andre periode kommer Lyn mer i siget og det står 4-4 før siste periode skal spilles. Tredje periode blåses i gang og vi scorer tidlig, men 3.periode knekker oss også denne gangen og Lyn vinner 7-5.

1.periode

Vi starter godt og vi fortsetter det gode og harde spillet akkurat som fra start mot Ajer. Holme setter inn første målet med pass fra Enholm på tida 09:52 (0—1). Vi trykker på, Lyn har ingen skudd på mål.

Marius setter det andre målet for dagen på tida 12:34 (0-2).

Vi pådrar oss 2 utvisninger, mens Lyn får en utvist..

Men, Ola scorer i undertall på tida 18:17 og vi øker ledelsen til 0-3.

Ikke lenge etter setter Lyn sitt første mål, 61 sekunder før perioden blåses av.

Vi går til pause på stillingen 1-3.

2.periode

Vi fortsetter spillet fra 1.periode. Hanstad setter vårt fjerde mål på tida 04:11 (1-4). Lyn scorer sitt andre på tida 07:17 (2-4). Vi får straffeslag, men dessverre blir det bom. Lyn scorer igjen på tida 09:06 (3-4) og på nytt på tida 10:54, det står nå 4-4 og vi er like langt. Herfra detter vi litt sammen å klarer ikke å opprettholde det spillet vi hadde i 1,5 periode. Det er mye frustrasjon og vi begynner å bli slitne og får ikke til helt det vi vil.

Resultatet til pause blir 4-4.

3.periode

2:12 ut i perioden scorer Ole (4-5). Lyn trykker på og scorer på tida 06:20, vi står nå likt igjen (5-5). De fortsetter å trykke på og vi er dessverre litt slitne.

Lyn scorer og tar ledelsen i kampen på tida 09:42 (6-5), vi klarer ikke å henge helt med. De øker til 7-5 på tida 11:24. Det blir noen tøffe tak og hardt spill resten av perioden. Vi klarer ikke å sette inn noen flere mål bak Lyn`s målvakt og må dessverre se oss slått denne lørdags ettermiddagen.  Kampen ender 7-5.

Veien hjem til Fredrikstad ble litt lengre enn den egentlig er.