Solid lagseier

Husker en gammel KLM vits der de leser opp sportsresultat. De sier da «Djerv 1919, altså uavgjort». Monolitten het tidligere dette. De blå/røde spillerne kom til Borgehallen denne lørdagen. Begge lag spilte en fin kamp, heldigvis gjorde vi det litt bedre. Gutta viste fra første stund at dette VIL vi virkelig.

Referat:

1 periode:

Ny hjemmekamp, Monolitten stod for motstanden denne kalde lørdagen.

Gutta går ut og styrer kampen fra start. Gjestenes målvakt har nok å gjøre de først fem minuttene. Vi får endelig hull på byllen og det er Jonas som setter inn 1-0 etter pasning fra Steini på tiden 06:09. Omtrent fire minutter senere er det Jonas som spille fram til Christian Brevik som skyter ballen i mål og 2-0 etter 10:07. Gjestene har et par muligheter. Gutta hjelper Anders i mål og flinke til å gå i blokka. I siste spilleminutt av perioden er det CP som spiller fram til C. Henriksson som drar seg inn foran mål og ballen suser i nettet og 3-0 til vertene på tiden 19:24. En god periode av hele laget, som jobber godt og kontrollerer kampen.

2 Periode:

Vi spiller tett og lar ikke gjestene komme til foran eget mål. Tenold spiller fram til CP som plasserer ballen bak målvakten og 4-0 til Piratene etter 29:06. Nærmer oss femten spilte av perioden da CP vinner ballene fra gjestene og avanserer før han dundrer ballen i mål til 5-0, tid for scoringen 35:04. Gjestene vil også være med på moroa, og det gjenstår i underkant av minuttet på midtperioden. Gjestene reduserer til 5-1 på tiden 39:06.

3 Periode:

Vi har det første skuddet i perioden, men det er gjestene som igjen reduserer til 5-2 på tiden 43:03. To minutter etterpå er det Jonas som finner Steini som plasserer ballen i det lengste hjørnet for målvakten og 6-2 på tiden 45:19. Vi tar over spillet og kommer til skudd og skaper muligheter. På tiden 58:53 øker vi til 7-2, det er igjen Christian Brevik som putter etter pasning fra Steini. Vi får et overtall mot slutten av perioden, men det er gjestene som kontrer og setter inn dagens siste mål på tiden 59:40. Dermed ender det hele med solid 7-3 seier.