23.10 Bækkelaget – St.Croix 6-5 etter straffer(1-0)(1-4)(3-1)(1-0)

Tap på straffer i en kamp som vi kunne likeså godt vunnet.

Print Friendly, PDF & Email

Vi var så nærme så nærme, men centimeterne ville ikke vår vei. NESTE GANG !!!

Tap på straffer i en kamp som vi kunne likeså godt vunnet

1.periode:

Vi kommer til Ekeberg og en hall vi ikke har vært tidligere. Noe kluss med tavle i starten av perioden. En periode der vi har ball og merker at hjemmelaget jager hardt på i vår sone. Det svinger litt fram og tilbake. Vi har noen sjanser og de har noen sjanser. Vi får et tidlig undertall som vi rydder godt unna med oppofrende spill. Vi får nok et undertall som merkelig nok ikke blir registrert i Kampskjema. Der er får hjemmelaget ballen i mål på et langskudd. Perioden ebber ut med 1-0 til vertene.

2.periode:

Midtperioden er det vi som eier, og viser klart at vi har mye god innebandy i vårt lag. I vårt første overtall går det ikke lenge før Hanstad finner CP, som limer kula helt oppe i vinkelen og dermed 1-1. Rekka med Marius, Mario og Kiffy varter opp med klikk klakk spill og det er Marius som gir oss ledelsen etter pasning fra Mario. Godt jobbet av hele femmeren der. Drøye to minutter senere har vi overtall og spiller ballen godt rundt. I det vertene er fulltallige igjen kriger CP til seg ballen og spiller deretter fram til Holme som setter ballen i nettet og 3-1 til oss. Flott forarbeid av CP. Nye to minutter senere spiller Mario fram til Marius som setter sitt andre for dagen og 4-1 til Piratene. En periode vi dominerer, men vertene får redusert før perioden er over.

3.periode:

Denne perioden er det vertene som står for uttelling på sitt jagende spill med høyt press. Noe som fører til et selvmål av oss som ender i krysset bak Jørgen som ikke har sjanse i havet til å forhindre det. Vi får en utvisning for spill med høy kølle. I det undertallet reduserer vertene raskt og det står nå 4-4. Førtien sekunder senere er vertene igjen i føringen med 5-4. Nå må vi brette opp armene og jobbe på for utligning. Vi kriger på for utligning og vertene kommer på enkelte kontringer. Når det gjenstår halvannet minutt spiller Hanstad ut til Ole som kliner til og ballen fyker inn i mål til utligning og 5-5. Merkelig nok blir ikke Ole kreditert den scoringen i kampskjema, men ballen får Ole for sitt første mål i St.Croix-drakten, for anledningen røde bortedrakter. Noen sjanser til skapes det, men kampen ender 5-5 og det hele skal avgjøres på straffer. Der vi drar det korteste strået, men vi skal komme tilbake sterkereallerede neste kamp hjemme mot Ajer.