All Star team G-17, Øst møter vest

Søndag 12. mai klokken 14:00 samlet noen av landets dyktigste G17 (2006 og 2007) spillere i Borgehallen, hvor «ØST» og «VEST» møtte hverandre i en klassisk duell.
Spillerne kom fra klubber i hele landet, hvor sikkert flere av de deltagende vil representere Norge i det kommende U19 VM i mai 2025 i Sveits. Overskuddet av kampen gikk i sin helhet til kampen mot barnekreft.

Print Friendly, PDF & Email

Utvalgte spiller fra Øst og Vest

Lagene besto av utvalgte spiller fra øst og vest som møtte hverandre i Borgehallen denne søndagen. Solen strålet ute og det la muligens en liten demper på hvor mange som valgte å se en kamp innendørs denne dagen. Men det var godt over 100 som overvar forsommerens vorspiel til seniorkampen i Mjøndalshallen 25 mai kl. 12:00 Les mer HER.

5-9. (2-2), (1-5), (2-2)

All Star Øst tok ledelsen, men så var det vest som etter hvert tok over kampen. Fire gode målvakter delte på oppgaven og alle gjorde jobben sin.

Fra vest deltok det spillere fra:

Ull/Kisa, Drøbak/Frogn, Ajer, Gjelleråsen, Sandnes, Sveiva, Nor 92, Tunet og Nittedal

Fra Øst var det spiller fra: Slevik, Greåker og Sarpsborg Sharks.

Dommerne dømmer for Slevik og var: Dommerparet Brevik/Johansen, Les mer HER:

Og det var ikke tilfeldig siden begge disse gutta har vært rammet av kreft og blitt frisk igjen 🙂

Kampen ble steamet på Slevik PLAY, du kan se den HER:

Se bilder fra kampen her:

Alle bilder kan fritt benyttes, kreditter gjerne SØBR 🙂

Vinneren av 50/50 lotteriet ga alle pengene (som var over Kr 1000.-) gå til Barnekreftforeningen ! Vår kasserer (som er ansatt i den Norske Kirke, forteller at damen var kledd i hvitt, så meget mulig det var en engel…

Print Friendly, PDF & Email