30.10 (Herrer A)Ny hjemmeseier i egen hule.

Herrene fikk en god start, og vant til slutt mot Ajer. 9-6 (5-1) (1-1) (3-4)

1.periode:

Vi tar tak i kampen fra start og spiller godt og presist. Dagens første setter Ole etter tre minutter pasningen kom fra Holme. Gutta spiller raskt og Mario spiller fram til Ola som setter inn 2-0 etter drøye seks minutter. Bare tre minutter senere står det 3-0. Igjen scoring av Ola, denne gang på pasning fra Stian. Vi spiller godt denne perioden med god trygghet og ro i spillet. Når vi nærmer oss femten spilte minutter, snapper Mario ballen fra en av gjestene fra Hamar og setter inn 4-0. På tiden 18.00 er igjen Ola på rett plass og scorer sitt tredje for dagen etter pasning fra Mario. Gjestene fra Hamar reduserer til 5-1 drøye minuttet før pausen. Alt i alt en veldig bra periode av guttæne.

2.periode:

Midtperioden blir det mye spill fram og tilbake uten at det blir store sjanser. Mathias tar greit unna de skuddene som kommer forbi blokka vår. Oppofrende spill av backene. Det er gjestene som scorer periodens første mål og reduserer til 5-2 på tiden 10.45. Mot slutten av perioden får vi en utvisning og spiller et strålene undertall der vi kontrer inn en scoring og øker til 6-2. Joni setter ballen i mål etter pasning fra Mario. Ikke like godt trykk og spill fra Piratene i denne perioden.

3.periode:

Det er fortsatt litt tid igjen på utvisningen fra 2.periode og gjestene reduserer til 6-3 etter femten spilte sekunder. Når det nærmer seg fire spilte minutter, reduserer Ajer nok en gang og det står 6-4. Vi må opp i ringa og krige på nå. Vi rir unna nok et undertallsspill. Vi fortsetter og kriger på hardt i gjestenes sone og presser de nok til at vi øker til 7-4 på et selvmål. Etter ti spilte minutter spiller Ola fram til Mario som setter inn 8-4. Klokken stopper på 11.45 da Mario spiller fram til Marius som endelig finner nettmaskene igjen og 9-4 til vertene. Gjestene vil ikke gi seg og reduserer først til 9-5 på tiden 15.52 og trettito sekunder senere reduserer de nok en gang og når det står det 9-6. Vi jobber nå godt og forsøker å gjøre ting enkelt igjen. Gjestene pådrar seg en utvisning og vi presser på mot slutten, men det ebber ut med en ny hjemmeseier.

Piratene viste mye bra i første periode, og spiller til tider godt også i de to øvrige periodene. Vi må bare sørge for å holde fokus i 3 ganger 20 minutter og ikke gi fra oss initiativet i kampen når vi har godt flyt og spiller glir godt. Ny kamp neste helg borte mot Monolitten.