30.10 Damelaget knuste Fet IL 8-1

Piratene var påskrudd fra start til slutt i dag, og vinner komfortabelt!

Damene får en god start på kampen. Piratene trenger bare to minutter før den første scoringen sitter i kassa. Maria Gunnersen scorer på pasning fra Hanne.
St.Croix har veldig mange sjanser, men klarer dessverre ikke å sette dem på mål. Damene kjører en vanvittig sluttspurt på tampen av perioden med Ellen i spissen, men det uten hell. Lagene går til pause med 1-0

Det blir en litt trå start på andre periode. Fet utligner ganske tidlig i perioden, men piratene finner seg ikke i det. 30 sekunder senere økes ledelsen til 2-1. Herfra og inn er det kun en vei som gjelder. St.Croix beleirer motstanderens banehalvdel, og mater på alt de kan. 3-1, 4-1 og 5-1 sitter i kassa før perioden er over.

Siste periode starter som andre periode sluttet. Damene i gult og sort er best. De øker ledelsen til 6-1 kun 1,30 ut i perioden. Piratene stopper ikke der og setter både en og to til før kampen er slutt, og ender 8-1 til St. Croix.