5.12.19Råde VS St.Croix2

1 periode

Da var det klart for nok en kamp. Råde ventet på andre halvdel. Vi går ut med samme mål og positivitet som vi gjorde mot Halden. Vi merker fort at Råde er hjemmelag, for etter 03:25 står det 1-0.

Det tar ikke lenger en ca 2min før det ligger nok en ball i vår kasse. Etter dette spiler vi ganske bra i mange minutter, likevel klarer vi ikke å få noe uttelling. Det gjør Råde, for 13:25 legger de på til 3-0.

Vi spiller bra nok en gang i mange minutter, men 19:47 glipper det igjen. 4-0 til pause.

2 periode

Etter en litt skuffene 1periode går vi i gang med ny periode. Tar ikke lang tid før vi må plukke to nye baller ut av målet 04:02 og 04:50 det står nå 6-0 til Råde. Ballen er ikke helt venn med oss på parketten, men det er den med Råde for nok en gang ligger det en ny ball i målet vårt 06:15, 7-0. Så er vi inn i en god periode igjen, vi kommer fremover på banen og vinner høyt  noe som resulterer til scoring. 15:01 setter Henrik Helfredsen ballen i mål med en assist fra Niklas Skår 7-1. Virker som om dette gir oss en lite løft, men 16:27 faller det fort ned igjen, får da putter Råde inn sin 8. scoring. Stillingen er nå 8-1.

3 periode

Vi går ut med et mål om å prøve å vinne perioden og tette igjen bak. Etter bare 01:08 så slipper vi inn igjen – 9-1 til Råde. Det tar bare 5minutter før det ligger en ny ball i nette. Vi får en liten opptur når Kenneth Magnussen setter inn vår andre scoring, med assist fra Tommy Eriksen. Kristian Eriksen kommer inn for Tor Johansen i midten av 2 periode og står en veldig bra kamp, men vi klarer ikke å hindre at Råde setter inn nok en scoring. Resten av kampen trykker vi til og hindrer at det blir flere mål. Resultatet blir til slutt 11-2 til Råde.

Vi sliter med det samme som sist – fokuserer mer på ball enn mann. Og dette gjør at Råde får stå veldig mye alene. Vi stresser også litt i spillestilen.