Ja da har jeg brukt mine 2 dager til å gå gjennom kampen mot Fredrikstad på søndag. Alltid spent på hvordan disse guttæne våre vil respondere etter å ha vunnet sist kamp. Jeg rekker ikke å komme humpende ut av garderoben på de to ekstra bena jeg har til rådighet før de leder 1-0 denne søndagen. Men da er de pålogget tenkte jeg og det er bra.

1 periode: som sagt så rekker jeg ikke ut fra garderoben engang før Oliver scorer etter pass fra kapteinen selv, Frans etter 0,31 og vi er i føringen. Det som gleder meg er at det er en back som setter målet for det er savnet at de kommer seg frem å får fyra for de kan dette så bælmoro syns jeg å det vil vi se mere av dere. Det blir mye ta å gi men føler vi har god kontroll både fremover og bakover denne perioden. Bak så har vi jo vår egen Sigurd som rydder opp og styrer skuta der bak og er tryggheten selv for de foran han. Vi er flinke til å komme langs sidene og spille hverandre opp og det varmer mitt hjerte i hvert fall J Syns vi jobber bra overalt og moro at andre står frem når noen andre sliter for dagen, god lagmoral og ikke minst har trua på seg sjøl å det de driver med og det gjør at vi leder 1-0 til pause.

2 periode: er alltid litt spenning etter en sånn første periode på hvordan de vil komme ut til neste, men vi fikk ikke rigget oss til engang før Casper setter 2-0 etter nok et pass fra the capten etter bare 0.12 ut i perioden. Nå bølger spillet litt og gjestene vil gjerne ha den i mål , men vi har jo han Sigurd da og han ernte lett å ha med å gjøre. Men etter 2.40 så setter prikkskyttern til gjestene 2-1. Så ikke målet for står med ryggen til å prater med gutta men vet det er farlig å la Jakobsen hos gjestene få fyre skudd. Men guttene bretter opp ermene å jobber videre og skaper flere sjanser. Etter 4,35 så kommer et mål helt etter læreboka som begynner helt bak, og da mener jeg helt bak hos Sigurd som legger ballen ut til Daniel som leggern ut til Frans som spiller tilbake til Daniel som legger den tverrs over til første målscorern i dag, Oliver som legger den rett opp til han som har veldig vondt i bena sine i dag men som gjør det han kan okesom, Casper som legger den tverrs over til Frans som kommer i fart og slår den direkte til ingen ringere enn Robin som er på hugget i dag og vips så står det 3-1 til piratene etter godt spill. Hadde jæ ente hatt krøkker da så hadde jeg hoppet som tulling for dette er jo det jeg /vi venter på skal komme dere…Vi fortsetter å male på men vi faller litt tilbake og det ser både vi å kapteinen som da maner til innsats for vi har ikke vunnet kampen enda, gjør jobben sin denne kapteinen ælså J Vi faller litt i trykket men samtidig så skal spillerne på det hvite laget gjøre alt selv og det blir jo som regel ikke bra og det passet jo oss bra ettersom vi datt ned et par hakk. Men vi er der i dag at vi fortsetter å jobbe og etter 8.34 så legger Daniel et pass til Frans som setter den utagbart for målvakten til de hvite. Vi er nå tilbake og vi jobber som et lag og lar de ikke få store rom å spille i så de kommer ikke til foran Sigurd så perioden ebber ut med en 4-1 ledelse.

3 periode: vi tar en liten prat om det å bli litt for bekvemme med en ledelse som vi ble litt der i andre perioden og at da intensiviteten faller for kan ende galt. Vi ble enige som Frans sa til gutta, opp i ringæne gutter for vi er ikke ferdige enda J for en gjeng sier nå bare jeg. Vi kommer ut å trykker til fra start og har flere gode muligheter men er jaggu flink han i målet til gjestene også og står imot han også og redder laget sitt flere ganger. Vi slår baller og prøver men jeg vil ha de til å bruke farten sin litt mere og være først på ball som vi blir hvis vi klinker til litt. Så har vi en gutt som har knekkt en kode nå i det siste ser det ut til som heter Emir og er stort sett bare blid og snill, men ikke denne perioden for først så kommer 5-1 etter 3.31 etter flott fremspill av Brage som servitør. Til ellevill jubel fra tribunen og viftende pirat flaggJ Så prøvde jeg å si til Ulrik(som er dritrask når han setter opp farta)at han skal bruke farta si litt oftere, eller egentlig hele tiden da. Men er litt lei å få i gang på den biten, men etter 8.56 så setter han jaggu fart og vinner ballen på det å get noe som jeg har prøvd å si litt da. Og han finner jo ingen ringere enn Emir da som klinker til med sitt 2ndre for dagen og vi er oppe i en 6-1 ledelse over selveste Fredrikstad. Måtte jo bare spørre Ullern om hva som gjorde at Emir fikk satt den i mål når han kom på benken, vet dere hva han svarer da: gliser ser på meg og sier så, brukte farta mi jeg… jaja nådde inn litt da tenker jeg å rufsern i håret, ernte no rart vi er glade i disse gutten deres kjære foreldre. Nå bobler de over av spilleglede og er ikke tvil om hvem det beste laget er i dag og vi fortsetter å rulle opp sjangser i alle tre rekkene som vi nå ser begynner å fungere sammen som lag. Så etter 13.49 så dukker ingen ringere en Emir opp og vinner ballen og gjør nå alt alene og setter jaggu inn sitt tredje for dagen og hadde ikke øra vært der så hadde gliset gått helt rundt..Kampen ender med seier 7-1 til oss og vi viser at vi faktisk kan spille god innebandy. Tusen takk gutter som gir oss gode opplevelser og minner.

Mål Pass

Oliver 1

Frans 1 – 3

Casper 1

Emir 3

Robin 1

***Robin får disse pga at han nå har en spilleglede og giv som hever deg som spiller og laget får en ny dimensjon når du nå står frem som den spilleren du er, nå ser jeg frem til fortsettelsen å se hva du får til.

**Albert stille og rolig men for en spiller du er og rydder opp i stor stil og er god på å gjøre andre gode og kjøre fremover når du skal. Vil at du skal bygge videre på dette.

*Oliver, nok en stille og rolig gutt men utpå banen ikke så beskjeden, jobber å sliter å står opp for laget ditt og i dag så kom scoringen også. Begynner å bli mere offensiv og det er en ny dimensjon i spillet ditt som bare gjør deg bedre.

Print Friendly, PDF & Email