Årets første kamp.

Hjortsberghallen 11.01.2020.

Halden – St. Croix           6 – 4

1 periode.

Vi fikk ikke helt den starten på året som vi håpet på. Dette var kampen som liksom aldri kom helt i gang. Det var mange gode prestasjoner, men som lag klarte vi ikke å komme i den formen vi vet vi kan. De sortkledde (Halden) tok ledelsen etter 08:35. Henrik rettet opp dette med et kjempeskudd etter en flott pasning fra Ulrik. Det tok imidlertid bare 40 sekunder før Halden kontret, vi hang ikke med og så var hjemmelaget igjen i ledelsen. Målene kom tett nå, for 45 sekunder sender løper Frans seg fri på siden og passer til en flott plassert Casper og stillingen står 2-2. Dessverre går haldenserne opp i ledelse like før pausen.

2 periode.

Kampuret viser 03:03 når Casper setter inn 3-3 etter pasning fra Henrik (Her står det feil i LIVE) Vi var igjen med i kampen. Men som sagt klarte vi ikke helt å fungere som et lag. Halden scorer to ganger til før perioden er slutt. Emir får utvisning for slag, men dette klarer vi å styre unna. Nå fikk vi litt blod på tann for å klare å få med poeng hjem fra festningsbyen. Det var litt frustrasjon om dommere og stygt spill i garderoben, men som Roy forklarte var det nok ikke det som var grunnen til at vi lå under 5-3. Roy og Edin understreket at vi var her for å ha det moro. Og det var alle enige om at vi hadde. De hvitkledde var igjen klare for kamp ?

3 periode.

Nå gikk det dessverre bare 44 sekunder før Halden satt et skudd i krysset som selv ikke Zalo hadde tatt ?. Halden får en utvisning for slag mot Brage. Hadde vi fått fordelen her kan det nok hende Brage hadde redusert. Redusere gjør imidlertid dagens giftige duo Henrik/Casper. Henrik setter ballen i nettet og setter sluttstillingen til 6-4. Vi har tapt vår første kamp i hvite trøyer.

De siste 8 minuttene fikk gutta opp farten, men det ble for denne kampen litt sent. Lise (mora til Brage) roper fra tribunen: «Bruk farten din nå da Ulrik» og gutten satte fart som en rakett. Hadde vi hatt litt av dette tempoet gjennom kampen, kunne innbyggeren i den eneste byen nevn i nasjonalsangen gått slukøret hjem.

Vi skal IKKE henge med hodet. Det var ikke helt vår dag, alt stemte ikke, men vi gjorde en god kamp tross alt. Neste kamp er i Rolvsøyhallen lørdag 18.01.2020 kl. 10:00 mot Fredrikstad rød. Det er en tidlig kamp, så vi håper alle tenker på dette på fredags kveld. Søvn ER viktig! Og en god frokost.

Minner om Kjell Christians oppfordring igjen ?

Har noe på hjertet, så den som er lei kan stoppe her!
Det gjelder mat før tidlig kamp på lørdag. Regner med gutta ikke står opp 0600, for å spise pasta og egg
? Derfor: få de til å spise bra i dag (fredag). fylle opp kroppen med næring. I morgen er egg, melk og en brødskive nok. før 0900. Etter det er det suverent med banan og vann. men heller ikke feil med sjokolade?
Tips de om å drikke vann!
Det er stor forskjell på de kampene vi har hatt og treningene vi har. På trening har mange problemer med mage, får «hold» og er «slappe». mye p.g.a. spising av tung mat tett opp mot trening. Slik må det være, da det er knapt med tid mellom skole, jobb, lage mat, spise og frakte arvingene hit og dit
? 

Derfor er det fint å se på kamper, at «bedre mat og tid til dette» gir resultater og at gutta har det bra??

Mål og målgivende:

Henrik assistert av Ulrik 1-1.

Casper assistert av Frans 2-2.

Casper assistert av Henrik 3-3.

Henrik assistert av Casper 6-4.

*** Casper får tre stjerner, i tillegg til å score to mål hadde han mange veldig presise passinger. Det var bare uflaks at ikke flere av disse resulterte i mål. Med et St. Croix lag i form, har vi noe å glede oss fram imot om han fortsetter med dette ?

** Henrik får to stjerner, bare det første skuddet i mål var verdt en stjerne i seg selv. Ekstra moro var det at vi snakket om det før kampen. «Føler du at du har en sjanse så SKYT» og det gjorde han. Sammen med Casper sto de bak alle målene våre.

* En stjerne. En kamp vinnes (eller tapes) ikke bare av de i fremste rekke. Vi hadde to forsvarere som virkelig kjempet og ga alt i denne kampen. Vi vet at det kun skal gis ut 6 stjerner, men klarte ikke bli enig om hvem som skulle få den siste. Så denne gangen får både Albert og Niklas en stjerne.

Print Friendly, PDF & Email