Bittert hjemmetap på straffer etter deilig borteseier.

01.03.22. St.Croix – Bækkelaget 5-6 str (3-2) (0-1) (2-2) (0-1).

1.periode:

Etter herlig seier borte mot Lillestrøm i helgen var det nå Bækkelaget som stod som motstander til kveldskamp i Borgehallen. Vi åpner bra når Marius setter inn 1-0 før det er spilt to minutter, pasningen fra CP. Gjestene kommer til noen sjanser og det bølger litt. Tre sekunder før det er spilt åtte minutter står det 2-0, Holme scorer på pass fra Marius. Vi har godt grep om kampen. Førtien sekunder tar det for gjestene og score to ganger og dermed 2-2. Vi jobber på og fyrer av et skudd som målvakten gir retur på, da er Holme på plass og setter inn sitt andre for kvelden., 3-2 til pause.

2.periode:

Vi har en del bra spill og sjanser også i denne perioden, men det kommer bare et mål i denne perioden. Gjesten setter inn 3-3 i periodens siste spilleminutt og dermed uavgjort til pause.

3.periode:

Vi kommer godt i gang, vi får et overtallsspill etter 1.10 og 22 sekunder senere er vi foran igjen til 4-3 med Marius etter pasning fra Mario. Det ruller på med noen sjanser begge veier og spill i både undertall og overtall. Vi får en ny utvisning og tre sekunder før vi er fulltallige igjen utligner gjestene til 4-4. Vi jobber på og det er Marius som setter inn ny ledelse til 5-4, uten assistanse. Det gjenstår under tre minutter og gutta må krige og jobbe på for ri unna mot slutten. Bare 16 sekunder før full tid utligner igjen gjestene og det blir 5-5 og ny straffekonk.

Klart for straffer igjen. Vi bommer og de bommer. Holme scorer, de scorer. CP scorer og de bommer. Vi bommer og de bommer. Vi bommer og de scorer. Vi bommer og de scorer og det bitre faktum er at vi gjør en god kamp, men beholder bare et poeng. Liten tid til å slikke sårene, det er ny kamp allerede til helgen.