Slukket flammen til en febersyk drage.

Ketil ledet sine tropper til seier i dagens kamp mot Horten.

Tross sykdom klarte Horten «Dragons» å stille ett godt lag til kamp i Borgehallen fredags kveld. Med «nyinnkjøpt» keeper gjorde de en god figur i dagens H2 oppgjør.

Vi møter Horten til en kamp som var Corona utsatt, etter og ha spilt trenings kamp mot de tidligere i år var enkelte spent på hvordan dette skulle gå, vi starter kampen med fokus på vårt spill.

1. periode

Vi går hardt ut, forsvarer oss godt og har flere gode sjanser som vi burde hatt uttelling for. Alle har en god innsats, men Horten får satt inn det første målet etter 11:27, men vi legger oss ikke bakpå av den grunn. På tida 17:19 klinker Mathias inn det første målet for piratene med pass fra Ketil, dermed er stillingen 1-1. Vi kjører på med samme innstilling og fokus.  Sekundet før perioden er over setter Mario ballen i mål, med pass fra Pål. Vi går til pause med ledelsen 2-1.

• periode

Vi fortsetter med spillet vårt fra 1. periode og det går ikke lenge før vi får uttelling for det. På tida 02:11 setter B.O inn 3-1 med pass fra Pan. Keeperen rakk ikke å tenke seg om før den ballen var i nettet.

Det koker litt på banen når vår kaptein velger og skyte inn på benken til Horten, Bortelaget får inn en redusering til  3-2 på tida 02:58.

Vi kriger hele perioden og forsvarer oss bra. Vi har flere sjanser, laget kriger godt. Vi går til pause med 3-2 ledelse.

• periode

Laget fortsetter der det slapp, fult fokus og god innsats. Det blir harde tak og man kan se at Horten begynner å bli frustrerte, etter en knallhard takling ute på banen, merker mann frustrasjonen fra Horten’s side, men vi har full kontroll på kampen samtidig som vi lar oss falle ned på Hortens tempo,  På tida 11:02 setter Kenneth inn 4-2, med pass fra Oskar. Endelig får vi uttelling for den harde jobben vi legger ned og de tøffe fysiske kampene vi tar. Vi legger oss ikke bakpå, vi fortsetter med en iherdig innsats ut kampen. Dermed holder vi buret rent i 3. periode og vi vinner kampen 4-2.

Banenes Beste var leiesoldaten fra A laget Daniel « B.O»