Damelaget startet bra, men tapte til slutt

Herlig start på lørdagen. Ingen innsjekking, ingen restriksjoner, ingen 1-meters regel. Damelaget åpnet dagen med en god kamp mot Høybråten & Stovner IL. Dessverre holdt det ikke helt inn..

Print Friendly, PDF & Email

Det er ikke ofte en 3.divisjonskamp åpnes med slukkede lys og innmarsj en elitekamp verdig. Men i Borgehallen ønsker vi å sette pris på alle lag, og våre arrangement skal huskes av bortelaget.

Innmarsjen gir også kanskje piratene litt ekstra blod på tann, for det er piratene som åpner best. Første periode har damelaget flere stor sjanser, og scorer til slutt på en av dem i det 14 spilleminutt. Målscorer #69 Maria Gunnersen får æren av å score sesongens første mål i Borgehallen!
Perioden bærer også preg av mange skudd og gode keepere. Spesielt piratenes målvakt Kira, som redder 5 av 5 i denne perioden.

Det kan virke som HSIL trengte en periode å våkne på. For i andre periode er det bortelaget som eier store deler av banen. Det overasker nok piratene litt at kampbildet plutselig snur. HSIL avslutter hele 11 ganger på mål, og takket være en fantastisk siste skanse (Kira) scorer HSIL bare 3 mål i andre periode.
Kampen er snudd. Det står 1-3 til pause.

Siste periode er det tydelig at hjemmelaget er på banen igjen. Piratene har en drøss av sjanser, men klarer dessverre ikke å overliste målvakten til HSIL. Skuddstatistikken i tredje periode ender 10-5 til hjemmelaget, men det er dessverre bortelaget som scorer målet. Kampen ender 1-4 til HSIL, men St.Croix kan ta med seg en god kamp, og jobbe videre mot nye muligheter!

Referat fra trenerteam:

Ventetiden er ferdig! Etter en lang periode med covid og rundespill før der igjen, så er det endelig tid for en ordentlig seriestart! Jentene virket gira i garderoben før match. Det som vi som lag skulle ha ekstra fokus på denne dagen var å holde fyr i gnisten under hele matchen. Vi har i år en stor stall med mange forskjellige erfaringer når det gjeller innebandy, men en ting er helt sikkert, alle er like klare som Neville til å gjøre en god innsats!

Fra det første fløytesignalet gir St.Croix alt de har. Det er vi som leder tempoet og får sette vårt preg på spillet. Det virker nesten som at Høybråten & Stovner IL blir tatt litt på senga! Etter flere sjanser til hjemmelaget, så er det Maria Gunnersen som får æren av å starte sesongens første målparade.

Hele laget har en god følelse i det vi går til pause med ledelsen 1-0.

I andre omgang henger ikke hjemmelaget helt med. Vi har ikke like stort fokus og intensiteten er ikke som i 1.omgang! Vi lar gjestene Høybråten & Stovner IL komme til flere sjanser, men vi er heldige som har Kira som er en solid keeper i buret. Hun avverger mange scoringer til bortelaget. Vi kommer oss aldri helt inn i kampen igjen før denne perioden avsluttes med 1-3 til bortelaget.

Pausa ble brukt effektivt i garderoben. Her måtte alle forstå at hvis vi skal kunne hevde oss, må vi steppe opp og få tilbake gnisten vi hadde i 3.periode!

Vi starten kampen bedre enn 2., men ikke fult så bra som i 1.periode.

Endelig får vi roet oss ned og får satt vårt preg på kampen igjen. Vi kommer til mange gode sjanser, men klarer ikke å få ballen forbi målvakten til  Høybråten & Stovner IL. Vi avslutter kampen med blandede følelser. Vi var klart best i 1.periode, men klarte ikke å holde tempoet hele veien. Kampen ender 4-1 til bortelaget.

Vi vil gjerne få takke alle som stilte opp på kampen og heiet på damelaget!